Kozijnshop.nl

Kozijnshop.nl

Producent van houten kozijnen en hout aluminium kozijnen.
9,5
116 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 116 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 115 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Marianne
  Review voor Kozijnshop.nl

  Voor de tweede keer kozijnen met glas gekocht bij Kozijnshop.nl.
  Heel tevreden over wijze van bestellen, telefonisch contact klantenservice ivm advies soort glas. Levering kon worden uitgesteld tot daags voor plaatsing.
  Transporteur werkte helaas niet optimaal mee in de planning, maar dat is het enige minpuntje en niet van toepassing op Kozijnshop zelf.

 • Steffen
  Review voor Kozijnshop.nl

  Het kozijn overtrof mijn verwachtingen inzake de afwerking. De afdichtrubbers in het kiepraampje waren netjes aan elkaar versmolten in de hoeken en de grondlak was van dermate hoge afwerking dat het kwestie is van 2 keer aflakken! De levertijd was ook geweldig. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

 • Hoe beoordeel je Kozijnshop.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Parascha
  Review voor Kozijnshop.nl

  Wat een enorm fijn bedrijf! Het online design tool is zo makkelijk in het gebruik dat iedereen vol zelfvertrouwen aan de slag kan. Bijna alles is mogelijk. Zelf als het project, niet door toedoen van kozijnshop.nl, anders verloopt dan gehoopt, blijven ze meedenken, uiterst behulpzaam en vriendelijk. Ze denken in oplossingen, niet problemen. Echt een breath of fresh air.

 • marten
  Review voor Kozijnshop.nl

  De houten kozijnen zijn perfect op tijd op de afgesproken datum geleverd.
  Alles precies volgens opgegeven maatvoering. Enkele speciale wensen zijn exact volgens opgegeven wensen uitgevoerd. De nieuwe kozijnen sluiten perfect aan bij bestaande kozijnen. We zijn kortom heel tevreden!😊

 • Lidewij
  Review voor Kozijnshop.nl

  We konden goede afspraken maken over de levering en toen bleek dat er 1 ruit kapot was, werd dit direct geregeld. Een meer dan prima service is er door Kozijnshop.nl geboden!

 • Joris P.
  Review voor Kozijnshop.nl

  Goed sluitend en valt echt mooi dicht. Voelt daardoor als zware kwaliteit. Vriendelijk personeel wat mijn vragen telkens beantwoorden. Service ook na de tijd ook bovenmaats. Dikke 10

 • Pieter
  Review voor Kozijnshop.nl

  Fouten op de site worden bij de klant neergelegd. Rommelige site als je alles wil vinden. Hebben zich overal voor ingedekt en komen hun afspraken niet na en bezorgen echt niet snel. Heb ervaring bij andere kozijn leveranciers en daar waren ze veel klant vriendelijker en beter. Ook zouden ze trippelglas los in sponning leveren maar dat was gewoon gekit en deur kruk aan buiten zijde zat los en schreef ook maar recht gezet.

  Antwoord van Kozijnshop.nl

  Oei jammer dat je dit zo schrijft. Wij zijn de moeilijkste niet en dat heb je gezien. Wij hebben alles op de webshop zo duidelijk mogelijk neergezet. Daarnaast kan je altijd ons om hulp vragen per chat telefoon of in de fabriek van ons.

  Zelfs nadat we het zo vervelend vonden voor jullie, hebben wij een grote korting gegeven op de nieuwe order en geholpen met de verkoop van de ''oude'' kozijnen.

 • F.v.d.Graaf
  Review voor Kozijnshop.nl

  heb een kozijn en een deur voor buiten met afwijkende maat besteld compleet met glas en kruisroede en de mannen heb keurig werk geleverd
  maatvoering uitstekend

 • K. van den Berg
  Review voor Kozijnshop.nl

  2 kozijn puien besteld met meerdere deuren en een voordeur en 3 kozijnen/ ramen, goede communicatie over de offerte, goed bereikbaar, echt een aanrader, overzichtelijke site waar je de maatvoering exact in kunt voeren. 2 stuks ramen waren tot 2 keer toe verkeerd besteld, netjes snel op gelost en een spoedbestelling achteraan gekregen, super service!

 • Marjolijn
  Review voor Kozijnshop.nl

  De online tool van kozijnshop is erg duidelijk en gebruikersvriendelijk. Fantastisch dat je alle kozijnen precies op maat kan krijgen en alles zo in eigen hand hebt.
  De medewerkers van Kozijnshop hebben mij ontzettend goed geholpen bij het invullen van de online tool. Ze zijn zeer goed bereikbaar, hebben alle geduld en veel kennis die ze goed over kunnen brengen.
  De kwaliteit van de kozijnen is uitstekend en zeer degelijk. Ondanks dat ze nieuw zijn, zien ze er niet ’nieuwbouw’ uit. Ook voor oudere huizen blijft het in de uitstraling passen. Onze architect was ook onder de indruk van het 5-punts beveiligingsmechanisme :0)
  Kortom, wij zijn erg tevreden met onze kozijnen en bevelen kozijnshop van harte aan.

 • H-A Jansen
  Review voor Kozijnshop.nl

  Samen met de buurman 4 kozijnen besteld met elk 2 dubbele deuren met en zonder glas.
  Na 7 weken werden de kozijnen geleverd. Compleet met glas, hang-en sluitwerk en sloten. Helaas was het glas niet geplaatst. Dit was niet goed gecommuniceerd in de fabriek. Glas is nageleverd en een vakkundige glaszetter heeft het glas alsnog in de deuren geplaatst. Ook van 1 deur was de espagnolet kapot, die is ook door de glaszetter gerepareerd.
  De deuren met de dorpels zien er solide en strak uit, gespoten in grondverf.
  Wij hopen lang plezier van de deuren te hebben en hopen dat eventuele nazorg gewaarborgd is als nodig. Wat ons betreft een hoog cijfer voor Kozijnshop.nl !!!!

  Antwoord van Kozijnshop.nl

  Bedankt voor deze positieve review. Uiteraard blijven wij bereikbaar voor jullie. Mocht er iets zijn of heb je in de toekomst nog een kozijn nodig dan hopen wij jullie graag te helpen.
  Fijne dag en groet team Kozijnshop!

 • Michiel Cobben
  Review voor Kozijnshop.nl

  Snel, goed en flexibel. Ook toen ik even een mailtje miste over de leverdatum....

  Antwoord van Kozijnshop.nl

  Dankjewel Michiel, fijn dat we het nog net op tijd voor je konden verplaatsen!

 • Dhr JPZ
  Review voor Kozijnshop.nl

  Betrouwbaar

  Antwoord van Kozijnshop.nl

  Veel dank..!

 • Rene Koenders
  Review voor Kozijnshop.nl

  top kwaliteit, juiste levering, en prima afhandeling. Vriendelijke mensen, en denken goed mee over oplossingen. ECHTE AANRADER.

  Antwoord van Kozijnshop.nl

  Dankjewel Rene!

 • Egbert de Jong
  Review voor Kozijnshop.nl

  Goede kwaliteit producten, maar levertijden zijn extreem lang, dan ook nog eens vertraagd. Om de definitieve leverdatum te weten moet je steeds ergens inloggen. Geen enkele email of telefoontje enkele dagen voor levering ter informatie. Met als resultaat dat na 4 maanden wachten er ineens een chauffeur op de stoep staat.

  Antwoord van Kozijnshop.nl

  Goedemorgen Egbert,

  Dank voor je review en compliment. Levertijden waren inderdaad erg lang. Sorry daarvoor.
  Dit komt door de materialen en extreme drukten. We proberen hier zo eerlijk mogelijk over te zijn. We geven 1x een verwachte datum en 1x een definitieve datum. Die laatste datum gaat automatisch vanuit onze eigen fabriek als alle materialen zijn binnen gekomen.

  Ik zie wel dat die datum in je track en trace per mail ook is toegestuurd. Wellicht in de spam?
  Op moment van schrijven zijn de levertijd weer redelijk normaal. Je krijgt voordat je bestelt altijd een verwachte datum.

  Toch dank voor je bestelling en hopelijk tot ziens!

 • John
  Review voor Kozijnshop.nl

  Geweldige service, kwam een glaslat te kort, is netjes opgelost. We zijn in de fabriek gaan kijken, mooi bedrijf. Alles netjes uitgelegd gekregen. Volgens planning zijn de kozijnen geleverd. Netjes op de bok, goed vast gezet en ingepakt.

  Antwoord van Kozijnshop.nl

  Hallo John,

  Dank voor je review en fijn om te lezen dat je tevreden bent!
  Groeten,

  Team Kozijnshop

 • Van Cauteren
  Review voor Kozijnshop.nl

  super geholpen om het uitwerken van mijn raam een super pluim voor heel het team raam gelijk besteld de prijs was voor mij niet het belangrijkste maar wel dat ik de raam heb zoals ik het wenste met super dank aan Jorrick en Inge

  Antwoord van Kozijnshop.nl

  Bedankt voor de positieve reactie!

 • Fam de Boer
  Review voor Kozijnshop.nl

  Belofte maakt schuld. Alles is goed verlopen dus 5 sterren!

  Antwoord van Kozijnshop.nl

  Bedankt voor de fijne woorden familie de Boer!

 • R. Dekker
  Review voor Kozijnshop.nl

  kozijnen zijn ondanks alle gekte in de bouw, perfect op afspraak geleverd.
  alles werd telkens duidelijk gecommuniceerd. wij hebben een schijfpui loopdeur en twee garage deuren besteld. prijs kwaliteit zijn goed. wij zijn er heel blij mee.

 • Perkash Nokhai
  Review voor Kozijnshop.nl

  Voor mijn nieuwbouwwoning zijn de kozijnen geleverd. Ten eerste was er een vertraging van ruim 4 weken. Verder is bij de oplevering aan het bouwbedrijf gedaan. Alle draaibare deuren en puien zijn beschadigd. Een deur is te kort zit een hele spleet aan de onderkant. Bij de overige ramen zijn nagenoeg alle alluminium buitendelen beschadigd. Nu wachten we weer ruim 4 weken op een datum voor herstel, dit blijft uit! Mijn gevels kunnen niet worden afgemaakt omdat dit bedrijf gewoon verzuimd om de verantwoordelijkheid neemt!