Kozijnshop.nl

Kozijnshop.nl

Producent van houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen.
9,5
Filter 136 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 135 met beschrijving

• silvio
    Review voor Kozijnshop.nl

mooi materiaal en betaalbaar ;)

• Bouwbedrijf BZ BOUW
    Review voor Kozijnshop.nl

Nog snel voor zomer vakantie kozijntjes nodig. Dat ging misschien nog lukken bij Kozijnshop. Goed georganiseerd!

• Hoe beoordeel je Kozijnshop.nl?

• Hans
    Review voor Kozijnshop.nl

snel en conform afspraak op tijd geleverd en perfecte kwaliteit

• Albert
    Review voor Kozijnshop.nl

Na het internet afgezocht te hebben voor kozijnen zijn we bij de Kozijnshop uitgekomen. Hebben met Inge van Heek persoonlijk kennis gemaakt en de fabriek bezocht. Vooral voor de geluidsdempende ramen (40 dB) heeft ze ons uitstekend geholpen! Levering was keurig op tijd en correct afgeleverd. Een aanrader!

• Andries
    Review voor Kozijnshop.nl

Vakkundig en zeer snel geplaatst voor een uitstekende prijs!!

• Anouk
    Review voor Kozijnshop.nl

Goede prijs en goed contact. De eigenaar is heel goed bereikbaar en beantwoordde steeds al mijn vragen. Weet wel goed dat je betaalt voor het kozijn en monteren, niet voor de afwerking! Het kozijn komt keurig in de grondverf en was zo geschilderd. Het ziet er prachtig uit.

• Tea van Harten
    Review voor Kozijnshop.nl

Kozijnshop heeft in zijn handelen en organisatie laten zien dat het een degelijk en zeer betrouwbaar bedrijf is.

• Mevr van de Kamp
    Review voor Kozijnshop.nl

Professionele afhandeling en heldere communicatie. Denken mee in oplossingen.

• Moas Baan
    Review voor Kozijnshop.nl

Geweldige service, vragen werden beantwoord. Kozijnen eerder klaar dan gepland. Mochten gelukkig bij Kozijnshop in hal blijven staan!

• Ellen
    Review voor Kozijnshop.nl

Ik ben zeer te spreken over Kozijnshop. Snelle communicatie en vlotte levering, er wordt goed meegedacht. Naast het leveren van de deur en kozijnen, werden deze ook via Kozijnshop geplaatst. Met de strak eindresultaat. We hadden nog een misverstand, maar dat werd zeer netjes opgelost!

• John Z.
    Review voor Kozijnshop.nl

Gewoon uitstekend.. 7 dagen na bestelling tuindeuren met glas gekregen.

• Karin van de Hoef
    Review voor Kozijnshop.nl

Goede service, snelle antwoorden, goed meedenken. Uitstekende montage, de pui zit er heel strak in. Alle complimenten!

• Kees Besseling
    Review voor Kozijnshop.nl

Wij hebben onze order keurig ontvangen, goed verpakt. Tijdens het plaatsen van onze order zijn wij tevens goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

• Minnard Berken
    Review voor Kozijnshop.nl

Ingepakt op een houten frame geleverd. Op hoogte gehouden van levering dag en tijd. Niet de makkelijkste klant maar Kozijnshop heeft geholpen met bestelling. Produkt goed in de verf en netjes afgekit!

• Robert
    Review voor Kozijnshop.nl

Een mooi kozijn met tuindeuren en zijlichten besteld en twee hoge draai kiep ramen. Levering was snel, correct en netjes.
    We hebben ook wienersprossen bij de ramen besteld daarvan hadden ze 1 set van een raam vergeten in te pakken. Die kreeg ik na melding binnen no-time ook nageleverd zelfs met de juiste Wienersprossen tape gratis meegeleverd.

Als ik dan toch een minpuntje mag noemen.
    De wienersprosse zijn in enkele gevallen helemaal niet recht.
    En het ophalen van de bok waarop de kozijnen geleverd werden daarin verliep de communicatie wat stroef met de vervoerder.

We hebben echter inmiddels voor de overige kozijnen een nieuwe bestelling geplaatst en hebben er straks dus 6 van deze shop in ons huis zitten.

• JT
    Review voor Kozijnshop.nl

Hele goede service! Na 2 jaar brak er het hendeltje af van het mechanisme om de openslaande deuren vast te zetten. Ik stuurde een mailtje en kreeg kosteloos een nieuwe toegestuurd. Heel blij mee!!

• Andre H
    Review voor Kozijnshop.nl

Kozijnshop is een prettige winkel om mee samen te werken. Ze denken mee bij de uitvoering van het kozijn. Na de bestelling zijn ze alle afspraken nagekomen en zijn er kwalitatief goede en mooie garagedeuren geleverd.

• Gerben
    Review voor Kozijnshop.nl

Kozijnshop.nl heeft klanttevredenheid op nummer 1 staan, dat merk je aan alles.
    De snelheid van communicatie, de afterservice, de manier van het op de hoogte houden tijdens het productie en leveringsproces. Het is allemaal uitstekend.
    Hier kunnen heel veel bedrijven in de bouwsector nog heel veel van leren.

Voor wij onze garagedeur + kozijn bestelden bij kozijnshop.nl kenden wij hen al. Toch na vele zoektochten op het internet naar alternatieven kwamen wij elke keer terug op kozijnshop.nl.
    De prijs, de manier waarop je zelf alles kunt samenstellen, het vertrouwen en uiteraard de kwaliteit.

Nadat de garagedeur + kozijn geleverd was, waren er kleine aandachtspuntjes aanwezig maar dat werd zonder enig probleem direct (erg goed) opgelost.

Al met al dik tevreden, vooral door de service, zullen wij, als wij in de toekomst weer kozijnen en/of deuren nodig hebben bij kozijnshop.nl aankloppen!

Jan Hendrik en Bart bedankt!

• Marc Peter
    Review voor Kozijnshop.nl

Bij de levering van het bestelde houten kozijn bleek tot mijn verbazing dat het glas al was afgekit, hoewel dit niet de afspraak was. De klantenservice bood als tegemoetkoming aan om me een potje verf te geven, maar hier ben ik niet op ingegaan. Het kostte me meer dan een halve dag om de glaslatten te verwijderen, die ook nog eens met spijkers waren bevestigd. Dit was een behoorlijke klus, vooral omdat het om een groot raam ging en alles stevig was dichtgekit. Het resultaat was gebroken glaslatten en beschadigingen aan mijn houten kozijn. Wat me het meest teleurstelde, was dat ze dachten dat ze dit konden oplossen met slechts een potje verf. Dit was geen positieve ervaring en ik heb besloten dat dit de laatste keer is dat ik zaken met hen doe.

Antwoord van Kozijnshop.nl

Dag Marco, jammer van de 1 ster die je een maand na levering geeft. Wij hebben deze kwestie direct opgepakt en het is inderdaad fout gegaan. Het was per ongeluk afgekit. Het is geen potje verf wat is aangeboden maar aflak t.w.v. € 96. Dit zodat het gratis afgelakt kon worden. Je kon ook aangeven dat wij dit kozijntje zelf moesten los maken, dan hadden we dat ook gedaan voor je. Je zegt dat je er niet op in bent gegaan maar dit was je reactie:

Beste Jan Hendrik,

Ik zal in het vervolg beter opletten.
    Het beglazingsprofiel zag ik later ook in andere foto's.
    En dan gaan we het zelf nog aflakken.
    Dat van de verf uit coulance laat maar zitten.
    Het is goed zo.

ps: De bok is meteen retour gegaan met de vervoerder en dat staat ook meteen op de afmeldbon vd vervoerder.
    Ik heb nog tzt vier kunststof kozijnen te bestellen en dan zorg ik dat ik de offerte wel met jullie telefonisch nog doorneem. Een goede les voor me 😃

Bedankt voor de snelle reactie.

Marco

• Frank
    Review voor Kozijnshop.nl

De klantenservice van kozijnshop heeft mij erg goed geholpen met het opstellen van een factuur voor het bouwdepot.

De levering was snel en netjes.
    Bij het installeren van het kozijn bleek een onderdeel beschadigd te zijn, na snel schakelen vanuit Kozijnshop kreeg ik een nieuw onderdeel gratis opgestuurd. Top service!

Antwoord van Kozijnshop.nl

Bedankt voor de 5 sterren Frank!
    Mooi dat u de service van ons waardeert, daar doen we het voor! Wellicht tot een volgende keer.