Krabpaal.nl
Sonja Nederhoff
Product 13 juni besteld nog steeds niet binnen. Klantenservice telefonisch totaal onbereikbaar. Dpd heeft zelfs het pakket teruggestuurd zonder het aan te bieden. Bestelling geannuleerd.
Antwoord van Krabpaal.nlBeste Sonja,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat je het product niet hebt ontvangen, onze excuses hiervoor! Wat betreft de bereikbaarheid, wij hebben elkaar gisteren (17-06) nog telefonisch gesproken en eerder vandaag hebben we nog even met elkaar gemaild.
Wat betreft de levering, deze hebben wij uiteraard netjes verzonden op 13 juni, zoals beloofd. Helaas is er bij de vervoerder iets niet goed gegaan en is het pakketje daarom weer naar ons teruggebracht. Uiteraard wordt hiervan, zoals per mail door jou verzocht (deze mail is door ons ook dezelfde dag nog beantwoord) de terugbetaling in orde gemaakt!
Groeten van team Krabpaal -
Jose Van Dorpe
Mooie, gerieflijke krabpaal met 1 minpunt : de bovenste plaat zou uit het midden moeten staan zodat de kat daar gemakkelijker op kan springen vanaf het lager niveau. Nu komen beide uiteinden van bovenste plaat en die eronder bijna gelijk, wat het zo goed als onmogelijk maakt om naar de hoogste plaat te springen. Maar dan moet er een langer tapeind dwars door de bovenste plaat en daar vastgezet worden met een moer voorzien van beschermkap. Dat zeg ik als technieker.
Hoe beoordeel je Krabpaal.nl?
G Greven
Kleiner dan verwacht. Poes past er amper in.
Marjan Dalen
Fijne krabpaal, veel in gebruik door de katten. Ze zijn er blij mee !!
Gré Mazereeuw
Mooie krabpaal voor goede prijs
Rowan Al Haidaree
Super leuk, me kat raakt er nog gewend aan. Maar ze is super geïnteresseerd
CJ
Snelle levering. Wel 1 schroefje te weinig.
Roanne
Veel keus. Snelle service. Goede prijs. Snel geleverd. Goed verpakt.
Inge
Goede service!!!!!
Vicky S
De levering duurde iets langer dan beloofd maar heel tevreden over de spulletjes!
B.D.H Derksen
Levering van bestelling via DPD gaat erg rommelig. Krijg mailtje dat pakket er is, maar blijkt niet op afhaalpunt te liggen, wel alvast ingescand door chauffeur en pas dag later afgeleverd.
Remco
Transportbox voor het vervoeren van een kat hier besteld, maar het werd onvolledig geleverd. We moesten voor vakantie vervolgens de hele bak maar dicht tapen anders hadden we niks om de kat in te vervoeren. Teleurstellend dat je er niet vanuit kan gaan dat dit wordt nagelopen voordat het wordt geleverd.
Antwoord van Krabpaal.nlBeste Remco,
Onze excuses dat de reismand incompleet is geleverd. Dit hoort voor verzending inderdaad gecheckt te worden, echter blijft het mensenwerk en gaat er af en toe iets mis. Uiteraard lossen we het graag voor je op. :)
Naar aanleiding van jouw bericht, hebben we aangeboden om de ontbrekende onderdelen na te zenden, maar helaas hebben we hierop nog geen respons mogen ontvangen.
Mocht je de ontbrekende onderdelen nog graag ontvangen, dan kan je het beste onze klantenservice terugmailen op kantenservice@trino.nl. Dan maken wij een nazending in orde!
Team Krabpaal.nl -
Maartje Geraedts
Product is nooit geleverd
Saar Muylaert
Super snelle levering en zeer kwaliteitsvolle paal. De kat is blij
Monique Rensen
Geweldige mandjes, had er eerst twee besteld maar al snel er twee bij. Nu kunnen ze heerlijk in het katoenen mandje liggen. Service en levering is goed en snel.
Ans Ozkurt Koelewijn
Katten benches gekocht voor vliegreis naar buitenland , ze werden verlaat bezorgd door brand bij DPD depot, na een telefoontje werd het versneld en kregen we ze vandaag binnen.
Zien er goed en stevig uit voor een goede prijs , nu kijken of ze de vliegreis goed doorstaan !
Wiebe
Kortgeleden besteld bij krabpaal.nl. Overal op de website word aangetoond "voor 17:00 besteld, morgen in huis". Hierbij was mijn schatting dat een bestelling na 17:00 overmorgen zou aankomen. Nu is het inmiddels 7 dagen sinds de bestelling en is het nog steeds nergens te bekennen. De website toont in kleine letters tuurlijk wel aan dat het kan afwijken, maar het verschil tussen 2 dagen en een volle week is wat anders. Houd dus rekening met het feit dat de verzendtijd niets meer dan een matig, willekeurige schatting is, en je ergens anders moet zijn als je iets sneller in huis wilt hebben.
Kathy Nauta
Wat een super mooie krabpaal. De katten klimmen er direct in en gaan hun nagels Krabben.
Jes
Mooie producten. Was iets niet goed maar werd super goed en snel gereageerd waardoor het probleem zo opgelost was.
Is een echte aanrader om hier te bestellen -
Lia
Fijne krabpaal, leuke speeltjes en vlot geleverd