KrijgHonger

KrijgHonger

Bij KrijgHonger vind je alles voor feest en plezier: verkleedkleding, carnavalskleding, grappige cadeaus en drankspellen. Gratis verzending vanaf €25, achteraf betalen met Klarna en 24/7 klantenservice. Voor themafeesten, carnaval of originele verrassingen – maak elk moment onvergetelijk! 🎉
feestartikelen verkleedkleding kostuums
6,7
Filter 245 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 145 met beschrijving

• Rian
    Review voor KrijgHonger

Leuke producten en prima te bereiken klantenservice. Er zat een gaatje in de trui bij ontvangst en dit is super snel en netjes door ze opgelost. Complimenten daarvoor.

• San
    Review voor KrijgHonger

Super leuke en grappige cadeautjes voor collega’s gekocht. Verzending duurde iets langer maar als nog optijd binnen. Een dag voor aankomst kreeg ik een mail dat je 20% korting kreeg.. heb een mail gestuurd met de vraag of ze me tegemoet wilden komen en dat deden ze. Ik kreeg netjes geld terug gestort. Een tevreden klant hier.

• Hoe beoordeel je KrijgHonger?

• Patty
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Adverteren met snelle levering. Maar kleine lettertjes met langere levertijd.

Antwoord van KrijgHonger

Bedankt voor je review. We willen bestellingen altijd zo snel mogelijk verzenden, maar sommige artikelen hebben helaas een iets langere levertijd. Dit staat vermeld op de productpagina van het betreffende product, zodat je vooraf kunt zien wat de verwachte levertijd is. Het spijt ons als dit niet duidelijk genoeg was. Als je nog vragen hebt, helpen we je graag verder.

• Saskia van Barneveld
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Een week te laat binnen na evenement (bijna twee weken na bestellen); klantenservice liet via chat en whatsapp niets horen; kleur is erg donker/groenig, rare oortjes en vreemde vilten rij bij de handen dus niet zoals de foto… ik zou ergens anders bestellen, en zéker niet voor deze prijzen.

Antwoord van KrijgHonger

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je bestelling later binnenkwam dan gehoopt en dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Ik heb wel gereageerd op je WhatsApp-berichten met de vraag om je bestelnummer te delen, zodat ik dit voor je kon uitzoeken, maar hier heb ik helaas geen reactie op ontvangen. De levertijd stond vermeld op de productpagina, maar ik begrijp dat het alsnog vervelend is als het later binnenkomt dan gewenst.

Om je goed te kunnen helpen, ontvang ik graag nog foto’s van het artikel. Dan kan ik direct bekijken wat er mis is gegaan en samen met jou zoeken naar een passende oplossing.

• Sabina
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Goed contact via de mail ivm langere levertijd. Prima service!

• Annemarie
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Wat miscommunicatie over de levering gehad. De klantenservice was beleefd en heeft mij prima geholpen. Een verbetering zou kunnen zijn om duidelijker te laten weten wanneer de bestelling verzonden is.

• Dewi Van Der Waarden
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

De jurkjes lijken niet op de foto, zitten geen plooien in de rok. Ik vraag meerdere keren op een retour label die krijg ik niet, want ik moet eerst een foto maken van het artikel maar dit komt uit China… ik zou hier niet bestellen !

• Yasemin
    Review voor KrijgHonger

Service is top en producten zijn echt in goede kwaliteit binnengekomen! Ze zijn ook behulpzaam in de chat. Ik ga voor carnaval weer bestellen hier!

• Luuk Hermans
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Prima pakjes voor een leuke prijs! Snelle levering!

• Gerrit
    Review voor KrijgHonger

Zoals op de site beschreven volgende dag in huis! Netjes verpakt en keurig geleverd Dik tevreden 👍

• Chuncy Maxwell
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Het product zou er 31 oktober zijn. Het was er niet en is ook nogsteeds niet aangekomen.

• John
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Ik heb nooit de bestelling ontvangen en ook geen verder bericht over de verzending.
    Na te mailen naar de webwinkel, heb ik geen contact gekregen.

Hi John,

Volgens ons systeem is jouw bestelling geleverd. Zo te zien heb je op 14-11 een e-mail verzonden. Deze wordt zo snel mogelijk behandeld zodat wij dit kunnen oplossen

• Peter
    Review voor KrijgHonger

Ik bestel regelmatig bij deze webshop en ben elke keer weer tevreden. De service is altijd goed en de bestellingen worden netjes en op tijd geleverd!

• Dina Yossef
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Op de website staat voor 17u besteld morgen in huis. Heb langer dan een week moeten wachten

Antwoord van KrijgHonger

Vervelend om te horen dat de levertijd anders overkwam dan verwacht. Op de productpagina stond vermeld dat de levertijd 5–10 dagen bedraagt, en uw bestelling is binnen deze termijn geleverd. De algemene melding “voor 17u besteld, morgen in huis” geldt alleen voor producten die direct op voorraad zijn — helaas was dat bij dit artikel niet het geval.

Toch begrijp ik dat dit verwarrend kan zijn. We nemen uw opmerking mee om dit in de toekomst nog duidelijker te communiceren. Mocht u verder nog vragen hebben of ergens mee zitten, dan helpen we u graag verder!

• Peter

Mijn ervaring was top!
    Super snelle communicatie over een item wat niet leverbaar was met passende alternatieven. Uiteindelijk hebben ze het toch voor elkaar gekregen het gewilde item optijd binnen te krijgen dus ik had mijn kostuum goed optijd voor het feestje!

Nogmaals bedankt voor het meedenken en de snelle service!

• Wouter

Perfect
    Klantvriendelijk

• Benjamin Afrifa
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Is een dropship winkel. Had een outfit nodig voor halloween die binnen 1 dag ontvangen zou zijn. Ontving het uiteindelijk anderhalve week later.

Antwoord van KrijgHonger

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je je bestelling later hebt ontvangen dan gehoopt, zeker met Halloween in het vooruitzicht.

We leveren het merendeel van onze producten direct uit eigen voorraad, waardoor de levertijd doorgaans 1 werkdag is. Het door jou bestelde artikel heeft echter een langere levertijd van 5-10 dagen, en dit stond ook vermeld op de productpagina.

We begrijpen dat dit alsnog teleurstellend kan zijn en nemen je feedback mee om onze communicatie verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of ergens bij geholpen willen worden, dan helpen we je graag verder.

• Anyk de Jong
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

Slechte communicatie. Levering nog steeds niet binnen terwijl website zegt binnen 24 uur. Annuleren lukt niet omdat volgens de leverancier het artikel al geleverd is. Dan maar retourmelden maar dat kost €7,00 terwijl op de website gratis retourneren staat. Kortom goed voorbeeld van goedkoop is duurkoop.

Antwoord van KrijgHonger

We vinden het vervelend om te horen dat de communicatie voor jou niet duidelijk was. Op de productpagina van het door jou bestelde artikel stond een levertijd vermeld van 5-10 dagen, omdat dit artikel een langere levertijd heeft dan onze voorraadartikelen die wél binnen 24 uur geleverd worden.

Wat betreft retourneren: Retourneren is gratis wanneer je kiest voor onze coupon-optie. Hierdoor kunnen we de kosten voor klanten laag houden.

We begrijpen dat dit in jouw geval tot verwarring heeft geleid en dat is uiteraard niet de bedoeling. We staan altijd klaar om mee te denken — neem gerust even contact met ons op zodat we dit samen netjes kunnen oplossen.

• Baris Yalcinoz
    Geverifieerde klant van KrijgHonger

I first though this website is a scam. No answer to my email or the contact via Whatsapp. Actually I never received any feedback from them. We ordered early enough but one of the costume came after halloween. I never received an email that my costumes were shipped. I will not buy again here since they do not react to any mails or Whatsapp, no information about my purchase regarding status and late delivery.....

• Melissa De Strooper

Opblaasbaar kostuum