Kristalmeester
Graziella vV
Mooie spullen, snel geleverd, alleen de lavendelkwarts viel tegen en de retourprocedure was niet heel erg helder. Jammer ook dat je de retourzending zelf moet betalen.
Miriam
Zo blij met de rutielkwarts armband. Hij is mooi en past super. Ook nog eens snel geleverd.
Hoe beoordeel je Kristalmeester?
Heidi Deborah
Mijn ontvangen edelsteen is van plastic
Antwoord van KristalmeesterBeste Heidi, je hebt een Barnsteen hanger besteld en deze zijn absoluut NIET van plastic.
Barnsteen is versteende / fossiele hars en is vele malen lichter dan gesteente of mineralen. Ik kan me voorstellen dat je denkt door het lichte gewicht dat het plastic is maar dat is het dus niet. Bij twijfels kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Als Kristalmeester staan wij namelijk voor kwaliteit. Wij werken hier elke dag erg hard voor en verkopen geen fake of plastic producten. -
bart
zeer mooie kristallen voor een schappelijke prijs + snelle verzending. Hartelijk dank!
John Van Lierop
En prachtige steen . -
Gerko hollander
Zeer goed snel geleverd goede kwaliteit
Rosalien Kobben-Waulthers
Duurde helaas iets langer maar zeer tevreden
Fokke Hamstra
zeker snel
John Wijnands
mooie steen
E.M. Mulders
Zoals altijd een snelle levering, en alles is zoals altijd goed verpakt om beschadiging te voorkomen. KLASSE
Martin
Geweldige website met verhelderende foto's, "what you see is what you get". Prima service, bestelling is gemakkelijk te plaatsen. Uitstekende communicatie.
Marjan Haanstra
Super,alles snel en goed afgeleverd.
Ik beveel Kristalmeester aan -
Ingrid
En een prachtige hanger -
P
Precies gekregen wat ik op de website had gekozen. Mooi verpakt. Attent kaartje erbij. Heel fijn.
Indy Thérèse
Mooi verpakt. Wel was de doos erg groot voor wat erin zat. Snel geleverd.
Monique Siebers
Goede service, vragen werden duidelijk en goed beantwoord.
Bestelling ook netjes en op tijd binnengekregen. -
Ank Ammerlaan
Snel geleverd. Prima.
G
Snelle levering.
Bestelling was goed verpakt.