Kruiden-specerijen.nl

Kruiden-specerijen.nl

Online verkoop van keukenkruiden & specerijen, met specialisatie in zeldzame pepersoorten.
- Wij proberen zo veel mogelijk biologische producten in de shop op te nemen.
- Wij gaan voor topkwaliteit van kruiden en specerijen, niet voor laagste prijs.

Per 1 juli 2021 verkopen we ook losse thee van zeer hoge kwaliteit onder eigen merk alsmede de superieure thee van Alveus. Verder hebben we met de introductie van onze thee ook thee accessoires in het assortiment opgenomen.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn gestart uit onvrede over de kwaliteit van kruiden en specerijen in supermarkten. Omdat we kruiden en specerijen met een goede smaak wilden moesten we deze zelf importeren en dat doen we dan ook. We zijn niet de goedkoopste, maar vragen gewoon eerlijke prijzen. Kwaliteit is onze belangrijkste drijfveer, de meeste van onze producten worden ook pas afgevuld als bestelling van de klant binnen komt. We zullen bij klachten dan ook direct actie ondernemen en zonder kosten voor de consument. Klant blij? Wij ook blij :)

Even een aanvulling, met ingang van 1 juli 2021 verkopen we ook losse thee en thee accessoires via onze webshop.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.