Kuiper Sportprijzen
Kees Tijman
Snelle levering en precies zoals besteld!
Antwoord van Kuiper SportprijzenWij doen ons beste. Bedankt voor de mooie recensie
Paul
Hele goede service bij snelle levering.
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor de mooie woorden!
Hoe beoordeel je Kuiper Sportprijzen?
Liesbeth Zuurbier
Er is ontzettend fijn meegedacht en geholpen in het ontwerp van de rozetten. Snelle levering. De rozetten zijn echt prachtig, mooier als ik vooraf had kunnen bedenken.
Antwoord van Kuiper SportprijzenDankjewel voor je mooie recensie
Colette Vrolijk
Wat een service! Ondanks dat ze op vakantie waren werd toch mijn mail beantwoord en mijn bestelling opgepakt zodat ik de medailles op tijd in huis had! De medailles zagen er heel goed uit! Heel erg vriendelijk mensen en duidelijke communicatie over de bestelling, de voorgang en de drukproef. Erg persoonlijke benadering. Dus van mij krijgt Kuiper Sportprijzen een dikke 5 sterren!
Antwoord van Kuiper SportprijzenColette dankjewel. Als een bestelling haalbaar is dan gaan we er voor, ook als we op vakantie zijn. Het is goed om te horen dat de onderscheidingen naar het zin zijn.
Jan Hania
Keurig verzorgd na bestelling via Internet.
Antwoord van Kuiper SportprijzenWe zijn blij met uw mooie beoordeling. Dank u wel
Jeroen Jansen
Altijd perfecte service
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor de mooie recensie Jeroen.
Alexandra Lima
Goed en snel contact en vriendelijk personeel. Ik had een beschadigde beker gekregen en er werd direct een nieuwe opgestuurd. Uitstekende service!
Antwoord van Kuiper SportprijzenAlexandra bedankt voor je mooie beoordeling. als er iets niet goed gaat proberen wij dat zeker recht te zetten.
Bart Jongeneel
Top service
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor de mooie woorden
Kor de Vries
Doen wat gevraagd wordt, soepel bij aanpassingen in wat afgesproken is.
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor de mooie woorden.
Werenfridus
Prima service, vriendelijk personeel! Mooie vaantjes, de kinderen waren er onwijs blij mee. Snel geleverd.
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor uw mooie woorden:)
G. Schaut
Goede en snelle service, goed meedenken over eindproduct, mooi resultaat!
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor de mooie recensie. We proberen altijd met onze klanten mee te denken.
Leon
Werd er snel en goed geholpen tegen een betaalbare prijs
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor uw mooie recensie
Alkis
Goede en prettige service. Had wat typi
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor de fijne beoordeling
Jan Hania
leveren twee standaards.
Tanja Westerhof
Goede service en een snelle levering.
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor uw mooie beoordeling
Leonie
Goede service en vriendelijke medewerkers
Antwoord van Kuiper SportprijzenFijn dat u dat zo ervaren heeft. Daar doen wij ook ons best voor
caren andriessen
Geweldige service. Snelle levering..ik werd heel goed geholpen
Antwoord van Kuiper SportprijzenCaren goed om te horen dat alles naar het zin is geweest
Robert F. Erkelens
Uitstekende service.
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor je mooie recensie Robert. Wij doen ook ons best om de service hoog te houden.
Badmintonvereniging Asonia
duidelijke site en snelle levering!!
Antwoord van Kuiper SportprijzenBedankt voor de fijne beoordeling
VRZA
Top service! Meedenkend, prachtige schalen en bekers!
Antwoord van Kuiper SportprijzenDankjewel we proberen van iedere schaal of beker iets moois te maken.