Kunst in Kaart
Diane
Goede communicatie en snelle levering van een mooi product. Mooi ingelijst. Bij veel sites kon ik mijn stad niet bestellen, maar hier wel. Heel blij mee!
Robert Holle
2 mooie sc
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Robert!
Hoe beoordeel je Kunst in Kaart?
Maud Kaunang
Het plaatsen van de bestelling verliep prima. De levering van de bestelling verliep niet helemaal soepel, het bedrijf had enkele onvoorziene problemen. Ondanks dat, is er steeds contact geweest rondom de ontwikkelingen. Jorick heeft steeds de stand van zaken gemaild en meegedacht in passende oplossingen om toch op tijd te kunnen leveren. Toen de deadline (verjaardagscadeau) in het zicht kwam, ontstond er bij mij wat paniek. Jorick heeft geweldig meegedacht. Hij is zelf met mijn bestelling, naar ons komen rijden om op tijd te leveren! Wat een service! En het schilderij is prachtig! TOPPER!
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Maud, heel fijn dat je geduld had m.b.t. de levering. Gelukkig hebben wij de printproblemen intern weer opgelost en konden we de ingelijste print zelf komen brengen. Heel leuk om een foto te ontvangen van de blije ontvanger, hopelijk hebben jullie er lang plezier van!
Ad
Persoonlijke benadering en prachtig ingelijst kunstwerk. Blij met het resultaat. Naam werk : “Tuindorp”
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Ad, mooie herinnering om te mogen maken :)
Melissa
Skyline rotterdam
Antwoord van Kunst in KaartVeel plezier van de skyline!
John Huliselan
Super mooie kaart van Saparua en een kaart van Ceram,snel geleverd.en heeft een mooie plekje gekregen in de woonkamer
Antwoord van Kunst in KaartVeel plezier van de beide kaarten John :)
Corrie Roolfs
Prima gegaan
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Corrie!
Sandra Christiaans
Prettig contact, snelle levering, mooi product (skyline Zutphen).
Antwoord van Kunst in KaartFijn om te lezen dat de skyline van Zutphen in de smaak valt, veel plezier ervan!
Horst
goede persoonlijke service en mooi product.
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Margot, veel plezier van de plexiglas kaart!
Simone
Geweldige service! Via whatsapp contact gehad en heel snel kreeg ik antwoord.
Netjes in een lijst ontvangen.Antwoord van Kunst in KaartFijn Simone :)
Irene
Goede persoonlijke service. Mooie kwaliteit.
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Irene :)
L.THR
Goede service & communicatie
Antwoord van Kunst in KaartFijn om te lezen, bedankt voor je beoordeling :)
Denise van der Helm
Snelle levering en super mooie skyline!
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Denise, veel plezier van de Skyline van Deventer!
Eline De caluwe
Erg leuk om te geven!
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Eline!
Jet vaartjes
Keurig op tijd bezorgd. Goed verpakt.
Antwoord van Kunst in KaartFijn dat het snel in huis was!
Amber
Mooie platen en hele snelle service!
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Amber, fijn dat het er mooi snel voor kerst was :)
Charlotte
Hele goede service en heel fijn meegedacht!!
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Charlotte, fijne feestdagen :)
Bart
Goese
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Bart!
Mika Feenstra
Fijne persoonlijke levering en contact
Antwoord van Kunst in KaartBedankt Mika, veel plezier van de prints!
Kristen
Precies zoals op de site vermeld, mooie print. Blij mee!
Antwoord van Kunst in KaartFijn om te lezen Kristen, veel plezier van de print en bedankt voor de beoordeling :)