Kunst in Kaart

Kunst in Kaart

Die speciale stad waar je verliefd werd, waar de kinderen geboren zijn of gewoon die plek met een mooie herinnering. Kunst in kaart ontwerpt decoratieve stadskaarten voor in jouw interieur zodat jij die favoriete herinnering elke dag kunt herbeleven. De posters zijn perfect te combineren met andere steden en stijlen uit het kunst in kaart assortiment. Leuk om te geven én te krijgen! Kunst in Kaart maakt moderne en artistieke kaarten, perfect voor in jouw interieur! Unieke wereld, land, eiland, provincie, gemeente, stads en wijkkaarten.
9,6
Filter 2077 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2062 met beschrijving

Taal

• Sanne
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Goede kwaliteit, mooie kleuren en mooie afwerking in de lijst. Snelle levering en snelle reactie vanuit de verkoper.

Antwoord van Kunst in Kaart

Bedankt Sanne, veel plezier van de ingelijste print :)

• Anneloes Hoogdalem
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Snelle levering, prachtige houten borrelplanken!!

Antwoord van Kunst in Kaart

Wat fijn om te lezen Anneloes, bedankt!

• Hoe beoordeel je Kunst in Kaart?

• Maarten
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Mooie skyline. Eerste levering was een hoekje kapot. Werd direct opgelost door een nieuwe te sturen. Helemaal top

Antwoord van Kunst in Kaart

Bedankt Maarten, fijn dat de tweede levering heelhuids aankwam :-)

• Wesley Wattimena
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Snelle levering en mooie strakke schildertjes!

Antwoord van Kunst in Kaart

Fijn Wesley, graag tot een volgende bestelling :)

• Hans
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Top product..... Snel geleverd... Goed verpakt en vriendelijke en alerte klantenservice..... Gewoon 5 sterren....

Bedankt Hans!

• Joost Wouters
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Goed verpakt , print kan mooier

Bedankt Joost :)

• Kevin Luttik

Super fijn cont

Bedankt Kevin!

• Helen
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Geweldige service, enorm klantvriendelijk. De skyline die ik had besteld was tijdens het transport beschadigd. Na telefonisch contact en het delen van de foto’s van de beschadiging werd direct een nieuwe skyline voor me besteld . Super service!

Antwoord van Kunst in Kaart

Bedankt Helen. Vervelend dat hij gebroken was tijdens transport, maar fijn om te lezen dat de nieuwe zending goed geleverd is :)

• Miranda Douven
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Na een levering die kapot was hebben ze gelijk nieuwe verstuurd zonder extra kosten of gedoe .....TOP service

Bedankt Miranda :)

• M Speirs
    Review voor Kunst in Kaart

Really love the work that kunstinkaart does-I asked for them to match a style from a previous set of maps I had. Contacted them via whatsapp and they were quick, took up the cause and really concerned that it turned out the way I was hoping. They were easy to communicate with, enthusiastic and really produced a nice piece of art for my wall at a fair price. Sent quickly as well. I am really thrilled with them and grateful to have my map collection expanded by kunstinkaart!

Antwoord van Kunst in Kaart

Thank you so much and enjoy all the maps you've ordered!

• Diane
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Goede communicatie en snelle levering van een mooi product. Mooi ingelijst. Bij veel sites kon ik mijn stad niet bestellen, maar hier wel. Heel blij mee!

Bedankt Diane :)

• Robert Holle

2 mooie sc

Bedankt Robert!

• Maud Kaunang
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Het plaatsen van de bestelling verliep prima. De levering van de bestelling verliep niet helemaal soepel, het bedrijf had enkele onvoorziene problemen. Ondanks dat, is er steeds contact geweest rondom de ontwikkelingen. Jorick heeft steeds de stand van zaken gemaild en meegedacht in passende oplossingen om toch op tijd te kunnen leveren. Toen de deadline (verjaardagscadeau) in het zicht kwam, ontstond er bij mij wat paniek. Jorick heeft geweldig meegedacht. Hij is zelf met mijn bestelling, naar ons komen rijden om op tijd te leveren! Wat een service! En het schilderij is prachtig! TOPPER!

Antwoord van Kunst in Kaart

Bedankt Maud, heel fijn dat je geduld had m.b.t. de levering. Gelukkig hebben wij de printproblemen intern weer opgelost en konden we de ingelijste print zelf komen brengen. Heel leuk om een foto te ontvangen van de blije ontvanger, hopelijk hebben jullie er lang plezier van!

• Ad
    Review voor Kunst in Kaart

Persoonlijke benadering en prachtig ingelijst kunstwerk. Blij met het resultaat. Naam werk : “Tuindorp”

Antwoord van Kunst in Kaart

Bedankt Ad, mooie herinnering om te mogen maken :)

• Melissa

Skyline rotterdam

Antwoord van Kunst in Kaart

Veel plezier van de skyline!

• John Huliselan
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Super mooie kaart van Saparua en een kaart van Ceram,snel geleverd.en heeft een mooie plekje gekregen in de woonkamer

Antwoord van Kunst in Kaart

Veel plezier van de beide kaarten John :)

• Corrie Roolfs

Prima gegaan

Bedankt Corrie!

• Sandra Christiaans
    Geverifieerde klant van Kunst in Kaart

Prettig contact, snelle levering, mooi product (skyline Zutphen).

Antwoord van Kunst in Kaart

Fijn om te lezen dat de skyline van Zutphen in de smaak valt, veel plezier ervan!

• Horst
    Review voor Kunst in Kaart

goede persoonlijke service en mooi product.

Antwoord van Kunst in Kaart

Bedankt Margot, veel plezier van de plexiglas kaart!

• Simone
    Review voor Kunst in Kaart

Geweldige service! Via whatsapp contact gehad en heel snel kreeg ik antwoord.
    Netjes in een lijst ontvangen.

Fijn Simone :)