Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

KunstKartel heeft 59 4 ster reviews 59
KunstKartel heeft 7 3 ster reviews 7
KunstKartel heeft 0 2 ster reviews 0
KunstKartel heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Lia

Prettige en attente manier van communiceren. Product precies zoals verwacht, erg blij mee! Het product was met uiterste zorg verpakt en verzonden.

2. Rob

Mooi schilderij, goed afgewerkt en netjes en zeer goed verpakt thuis bezorgd

3. Hoe zou je KunstKartel beoordelen?

4. Mandy

Echt heel blij met het canvas schilderij. Het was heel goed verpakt, de kleuren zijn in het echt nog mooier. Alles is heel netjes afgewerkt, strak gespannen en voelt degelijk en kwalitatief goed aan. Je merkt dat er aandacht aan het geheel is besteed. Ook de communicatie en levering verliepen prettig en duidelijk. Voor ons absoluut de prijs waard wij zijn er mega blij mee!

5. Karin

Het schilderij van canvas is goed. De print is matter dan op de website. Afwerking is niet super maar gewoon goed. De prijs/kwaliteit is aan de hoge kant. Geen track and trace, was toevallig thuis!

6. Sylvia

Heel mooi schilderij, mooie kwaliteit, erg blij mee

7. Patricia

Veel keuze uit verschillende thema's. Ook genoeg keuze in uitvoering. Snel contact, snelle en goede service. Er was iets mis maar dit werd heel adequaat en netjes opgelost. Ik raad kunstkartel echt aan!