KunstKartel
Amy
Enorm snelle levering. Had het als cadeau gekocht en zag daardoor pas later dat het kader beschadigd was, waardoor ik meteen naar de klantendienst stuurde. Deze reageerde enorm snel en super vriendelijk, dat ze onmiddelijk een nieuw kader zouden opsturen. Ik kan deze winkel alleen maar aanraden en weet al waar ik zelf mijn volgende kunstwerk zal kopen!
Henk van Sintmaartensdijk
Het eerste product bleek beschadigd. Supersnel een nieuw en onbeschadigd exemplaar ontvangen. uitstekende service.
Hoe beoordeel je KunstKartel?
Jolanda Vink
Mooie kunstwerken
Maartje Stuijfbergen
Mooi!! Goed verpakt en snel verzonden!
Mirjam Uit de Bulten
Fantastisch persoonlijk cadeau laten maken. Kelly is heel vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering ondanks dat het een gepersonaliaseerd cadeau is. Het is heel goed ontvangen
Antwoord van KunstKartelWat fijn om te horen, dank je wel voor de lieve woorden!
Roland de Jong
Prachtige kwaliteit en de foto is zo scherp. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Service ook erg goed!
Antwoord van KunstKartelDank je wel Roland!
Dominique
Super leuke cadeaus en goede service. Heel blij met het cadeau!
Antwoord van KunstKartelFijn om te horen Dominique en bedankt voor de leuke review!
Ellen Keller
Super aardig team. Goed contact mail. Het schilderij was te klein , vond ik. Geruild voor een grotere en natiurlijk kost dit een bedrag maar dat staat zeker in de verhouding tot de service die geboden wordt. Het eind resultaat is heel mooi. Hg Ellen
Antwoord van KunstKartelHi Ellen, zo fijn om te lezen en bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review voor ons te schrijven. Heel erg bedankt!
Leon
Mooi fotowerk, netjes verpakt geleverd met goede ophangbevestiging!
Antwoord van KunstKartelFijn om te horen Leon!
Magda Bogaert
Voldoet aan mijn verwachting ! Prima
Antwoord van KunstKartelHeel fijn om te horen Magda!
Michelle de Keijzer
Top Service & Advies.
Antwoord van KunstKartelBedankt voor je review Michelle, heel erg fijn om te lezen
Roos
Prachtig kunstwerk en fantastische service!
Antwoord van KunstKartelHeel erg fijn om te horen Roos, dank je wel!
Tine Van OORSCHOT
Viel heel erg in de smaak van het bruidspaar.
Antwoord van KunstKartelHallo Tine, dat is heel erg fijn om te horen! Bedankt voor de review :)
Monique van der Velden
Echt fantastisch, goede service en perfecte communicatie! De oesterlijstjes zijn geweldig!
Antwoord van KunstKartelHallo Monique, wat lief dat je zo'n mooie review voor ons achterlaat. Heel erg fijn, dank je wel!
Jan Pasmans
Ontzettend mooie weergave daarbij een compliment hoe zorgvuldig het schilderij was ingepakt en de zorgvuldigheid van aflevering!
Bregje Kalkeren
Fantastische service en prachtig kunstwerk geleverd met gepersonaliseerde oesters
Antwoord van KunstKartelDank je wel voor je fijne review!
Anouk Kollof
Snelle levering alles perfect
Antwoord van KunstKartelErg fijn om te horen Anouk, veel plezier van jouw kunstwerk
Karin Bisschop
Er waren wat probleempjes met onze bestelling maar na wat heen en weer gemail prima en snel opgelost! En inmiddels hangt ons schilderij te shinen aan de muur.
Antwoord van KunstKartelHi Karin,
Fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen, goed om te horen. Bedankt voor je mooie review! -
Chantal Strootman
Goede service, mooie kwaliteit
Antwoord van KunstKartelHi Chantal, dankjewel voor je fijne review!
Désirée
Prachtig glas schilderij. Keurig geleverd! Aanrader!!
Antwoord van KunstKartel
Hi Désirée,
Dankjewel voor je review!