Kunstgrasdirect
Kunstgrasdirect.nl is dé specialist in kunstgras voor tuin, balkon, terras, speelplek en sportveld. Hoogwaardig kunstgras op maat, snel geleverd tegen scherpe prijzen. Bestel eenvoudig online en profiteer van topkwaliteit en uitstekende service.
9,5
Filter 202 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 199 met beschrijving

• Jacob
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

snel geleverd zoals besteld gras is prima te leggen ziet er redelijk echt uit.

• RobbyS
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Ik had wat vragen vooraf gesteld, alsmede samples besteld. Allemaal keurig en snel beantwoord en geleverd. Gekozen voor type Blokzijl. Ligt prachtig, was goed op maat te snijden en ziet er echt uit als vers gemaaid gras. Duurzaamheid? Dat gaan we nog zien. Maar tot nu toe was de service keurig!

• Hoe beoordeel je Kunstgrasdirect?

• Anoniem

Perfect

Bedankt voor je 5 sterren!
    Fijn dat alles naar wens is.

• Melis Van huis

Heb geen kunstgras

Goedemorgen,
    Ik zie dat uw enkel shockpads/valdemping bij ons besteld heeft en deze op 26 maart is afgeleverd.

• Jannie Fermont
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Prima gras en vriendelijke mensen

Bedankt voor je 5 sterren!
    Fijn dat alles naar wens was.

• Jan Lentjes
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Wij zijn zeer tevreden, grasmat werd keurig op tijd geleverd, en ziet er heel mooi uit. Het contact met de medewerkers was erg prettig.
    Een klein minpuntje moet ik toch noemen, op de vraag heeft deze grasmat ( bloemendaal ) een vleug werd gezegd van niet, maar hij heeft wel degelijk een vleug. Met als gevolg dat de mat twee kwartslagen gedraaid moest worden, maar nu ligt hij er fantastisch bij.

Antwoord van Kunstgrasdirect

Bedankt voor je uitgebreide beoordeling!
    Goed om te horen dat alles netjes is verlopen en dat het resultaat mooi ligt.

• Wim Bosveld

Bedankt voor je 5 sterren!
    Fijn dat alles vlot is verlopen.

• Mischa
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Prima kwaliteit, perfecte communicatie tbv levering. Erg tevreden!

Antwoord van Kunstgrasdirect

Dank je wel! Fijn dat alles goed is afgestemd en naar wens is verlopen.

• Jan van Maasakkers
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Mooie website, goed advies en leg instructie. Betrouwbaar bedrijf en gratis proefmonsters binnen 3 dagen in huis.

Antwoord van Kunstgrasdirect

Dank je wel! Fijn dat je goed geholpen bent en dat de stalen snel binnen waren.

• Annemarie
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Na het ontvangen van gratis proef stukjes hebben wij een keuze gemaakt. Vlotte levering. Het kunstgras ligt inmiddels ter plekke. We hebben dit gebruikt voor onder de overkapping waar normaal gras niet goed groeien wil. Het ziet er natuurlijke uit, voelt erg zacht aan. Wij zijn tevreden.

Antwoord van Kunstgrasdirect

Dank je wel voor je uitgebreide review! Fijn dat de proefstukjes hebben geholpen bij jullie keuze en dat het kunstgras zo goed bevalt onder de overkapping.

• Kevin Huis
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Wat moeilijk telefonisch bereikbaar, maar eenmaal aan de telefoon zijn het erg kundige mensen en nemen alle tijd om van alle vragen te beantwoorden. De kwaliteit van de producten zijn ook super! Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen.

Antwoord van Kunstgrasdirect

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je zo goed bent geholpen en tevreden bent met de kwaliteit. Het klopt dat het de afgelopen weken telefonisch erg druk was, waardoor de bereikbaarheid soms wat minder kon zijn. Bedankt voor je begrip!

• Ruud Evertse
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Helemaal naar m’n zin top service

Antwoord van Kunstgrasdirect

Wat fijn om te horen! bedankt voor uw review!

• Gudo Nijhof
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Prachtig stukje gras, Bloemendaal 60 mm , ligt prima en de bezorging was ook perfect, op de juiste datum en tijd.

Antwoord van Kunstgrasdirect

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat het gras goed ligt en dat de levering precies volgens afspraak is verlopen.

• Ntjmv
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

De mat was keurig op maat gesneden waardoor ik heb super snel kon leggen. Goede kwaliteit, alleen de grassprietjes liggen nog wel plat doordat het op een rol heeft gezeten. Levering was goed. Chauffeur belde keurig even van te voren of de straat toegankelijk was.

Antwoord van Kunstgrasdirect

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het leggen soepel ging en dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering. Dat de grassprieten na het uitrollen nog wat plat liggen is normaal en herstelt zich vanzelf na verloop van tijd door gebruik en eventueel borstelen. We wensen je veel plezier van het kunstgras.

• Roland Merckx
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Snelle levering, prima service.
    Kwaliteit ziet er goed uit.

Antwoord van Kunstgrasdirect

Fijn dat u zo tevreden bent! bedankt voor uw beoordeling

• Leo Viergever
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Alles netjes en compleet bezorgd.
    Het leggen ging boven verwachting goed.
    Wij hebben kunstgras type Breda, een aanrader.

Antwoord van Kunstgrasdirect

Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen! Bedankt voor uw beoordeling!

• Khalid
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Goed service en vooral snelle levering. Ook de prijs en kwaliteit voor kunstgras is top. Aanrader!

Antwoord van Kunstgrasdirect

Bedankt voor deze mooie 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat ons kunstgras zo goed bevalt.

• jan tholen
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

`snelle levering prachtig kunstgras gebruikt voor het afdekken van een gedemte vijver zelf de reigers komen het bewonderen

Antwoord van Kunstgrasdirect

Wat leuk om te horen! Fijn dat het kunstgras zo mooi tot zijn recht komt en de levering vlot was.

• Ruud Noordermeer
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

Alles betaalbaar, prima kwaliteit en snel geleverd. dank!

Antwoord van Kunstgrasdirect

Fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw review.

• F. van hoek
    Geverifieerde klant van Kunstgrasdirect

snel netjes op plaats afgeleverd.

Antwoord van Kunstgrasdirect

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen!