Kunstgrasdirect
Sanne Hazelaar
Perfect stuk grasmat! Onze tuin zal over 2 jaar gerenoveerd worden & we zochten voor nu een leuke oplossing. Dat is gelukt!
Gerard Smit
Prima informatieverstrekking, voor en na aankoop. Snelle levering. Afgeleverd tot achter in de tuin op plaats waar het kunstgras gelegd moest worden.
Hoe beoordeel je Kunstgrasdirect?
Bertus Dijk
Gwoon top
Frank Doorn
Goede bezorging en snel.!.goede prijs kwalitijd verhouding..erg tevreden
Robert Withag
Geweldige service
Rhona
Mooie reststuk kunstgras gekocht van 2x3m voor een leuke prijs. Goede kwaliteit, zeer realistisch gras.
Barry W.
Goede afhandeling van mijn bestelling, prima kwaliteit kunstgras,
Paul Coolen
Makkelijk bestellen en correcte aflevering. Product voldoet 100% aan omschrijving
Jeroen
Snelle service, mooi materiaal
Ineke
Prima kwaliteit en snelle levering
A.J. Lourens
Snelle levering bestelling was zo thuis, sterker nog was een dag eerder dan verwacht. Goede service top
Els Van den Berg
Snelle levering en gras ziet er heel natuurlijk uit, ben er blij mee!
albert burggrave
Prima produkt makkelijk te bewerken. Bij vragen snel en goed antwoord,oa bij betaling
Ger P.
Zeer goede service, je zoekt eerst je staaltjes uit,beslist thuis en krijgt geweldige kwaliteit thuis geleverd! En dit alles gratis,zonder verzendkosten. Dit is een aanrader en voorbeeld voor andere webwinkels,hoe klantgericht werken functioneert!
Jolanda Zwam
Mooi gras voor een mooie prijs
Jl Reijnders
Snelle afhandeling van alles. Gratis div stalen om te bekijken
Geneva Groot
Goede kwaliteit kunstgras. Uitleg voor het leggen was heel duidelijk. Ik zou het iedereen aanraden.
Mike Jacobs
Eerst goed geholpen met het uitzoeken en toesturen van de gratis xxl stalen. Na deze binnen 2 werkdagen te hebben ontvangen zorgvuldig een goede keuze kunnen maken. Bestelling geplaatst en het kunstgras werd snel geleverd en zelfs netjes op zijn plaats neergelegd!
Wendie Wolberink
Uiterst blij met het resultaat.
Erica te Vaarwerk
Mooi zacht gras blij mee