Kunstgrasonderhoud.com
Math Houben
Goede borstel voor hetgeen ik hem nodig heb. Goede prijs.
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comGoed om te horen dat de kunstgrasborstelmachine naar tevredenheid werkt!
Wilfred Callant
Prijs kwaliteit
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comDankjewel!
Hoe beoordeel je Kunstgrasonderhoud.com?
Gary Noordhoorn
Levering ging betrekkelijk snel en het product voldoet aan de eisen. De borstels doen hun werk. Ik had de goedkoopste versie, dus enige fysieke arbeid werd verondersteld en je moet enige ervaring en vaardigheid opdoen. Maar dan werkt het ook!
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comGoed om te horen, veel plezier met de elektrische kunstgrasveger!
P.M. van Vliet
Ik heb de Garland 502E kunstgrasborstelmachine besteld. Deze machine zou het kunstgras moeten borstelen en gelijk het blad in de bak moeten borstelen. Dit doet hij niet of nauwelijks, waardoor je nu eerst het blad van je kunstgras moet vegen en dan pas kun je de borstelmachine gebruiken. Dit is geen negatieve review gericht naar het bedrijf, maar naar het product. Ik zou het dus niet aanraden om het product te kopen!
Op advies van de verkoper heb ik de plaat voor de borstel losgemaakt en lager vastgeschroefd. Het werkt nu beter!Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comBedankt voor de eerlijke review, dit is helaas een probleem wat bij sommige type kunstgrassen voorkomt. De oplossing is inderdaad het verstellen van de plaat achter de borstel. We zijn benieuwd of het probleem is opgelost?
Ninnie
Goede en correcte service. Een aanrader
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comBedankt!
walter
Vlotte levering volgens de afspraken
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comFijn dat de levering goed is verlopen!
Harrie Pouwel
Het apparaat werkte niet maar na een aa
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comBedankt voor de feedback Harrie, fijn dat na de aanpassing het probleem opgelost is!
Lydie Van de Mierop
Knap, geeft mooi resultaat.
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comBedankt voor de review!
Bart
Snel antwoord op vragen en een hele snelle levering.
Ilse Lismont
Jan heeft alles snel en correct geregeld, top service. Zeer tevreden
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comGraag gedaan Ilse, klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk.
Huub Brands
Prima produkt en snel geleverd. Achteraf betalen mogelijk. Zeer tevreden👍
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comBedankt voor de review!
frank melis
Zeer Goede uitleg ,service en snelle levering
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comGraag gedaan Frank, bedankt voor de review!
Stefan
Snelle en correcte levering.
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comDank je wel!
Reinier Smeets
De bestelling is keurig uitgevoerd. Ik moest wel even geduld hebben omdat een onderdeel niet in voorraad was. Toen dat was opgelost ontving ik de bestelling heel snel.
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comBedankt voor je bestelling Reinier!
eddy thijs
Daar de verpakking beschadigd was kreeg ik een extra borstel ter compensatie na een telefonisch contact.Kunstgras borstelmachine 502 E.
Emiel Van Wely
Ik ben heel tevreden, snelle levering en de borstelmachine voor het eerst gebruikt. Werkt prima!!
Joeri de Mol
Snelle levering, product is van goede kwaliteit!
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comBedankt voor je review!
Tuinierster
Ben heel blij met borstelmachine voor kunstgras.
Had hem 10 jaar eerder moeten hebben.
Een grasmat van 112 vierkante meter in ongeveer een half uur gedaanAntwoord van Kunstgrasonderhoud.comHartelijk bedankt voor deze leuke review!
Vincent van Leeuwaarden
Besteld en geleverd
Koenraad Van Nuffel
Toestel voldoet aan de beschrijving. Werkt uitstekend.
Antwoord van Kunstgrasonderhoud.comBedankt voor je review! Veel plezier met de machine.