Kunstpakket Nederland
Wij zijn de meest gevarieerde beeldensite met meer dan 700 beelden
online. Liefdesbeelden, zakelijke beelden in brons en verbronsd en veel
kunstcadeaus voor ieder moment.
Corry Stolk
Medifill Nederland
Keurige vlotte levering van product, product voldoet aan beschrijving.
Hoe beoordeel je Kunstpakket Nederland?
Phil De Jonge
Het ontvangen beeldje
is net zo mooi als genoemd in de omschrijving. Snelle levering. Kortom: prima -
M. Nauta
Het beeldje is iets kleiner dan ik had verwacht door de plaatjes, maar daarvoor vind ik hem zelfs nog mooier. Ook het plaatje is mooi gegraveerd. Nog even contact gehad over de verzending, snelle reactie en fijne communicatie. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Corrie Vonk
Eerste bestelling kwam niet binnen. Tweede bestelling volgende dag in huis. Top!!
Celli
Ik ben ontzettend blij met het beeld Geluk voor Iedereen! Het werd super snel geleverd, wat al meteen een fijne verrassing was. De ingravering is prachtig en tot in de kleinste details verzorgd, echt vakwerk. Het beeld zelf is mooi op de foto, maar in het echt is het nog indrukwekkender. Het straalt warmte, positiviteit en betekenis uit. Een perfect cadeau voor onze dirigente. Echt een aanrader!
Eliane Jansen-de Boevere
Het was mooier dan ik gedacht had
corrie hoefnagel
goed verzorgd
H.L. ten Hacken
Er was duidelijk grote zorg besteed aan het bestelde beeldje, solide verpakking, vlotte toezending en bij telefonisch kontakt vriendelijk te woord gestaan.
Sandra Top
Ik bestelde een mooi beeldje voor de bruiloft van mijn zoon. Ik had het ruim op tijd binnen en vond het prachtig. Gister op de bruiloft gegeven en ook zij vonden het prachtig.
Eveline Levert
De klantenservice was goed. Ik ben alleen niet zo blij met hoe het beeld uitgepakt is en hoe het plaatje erop gezet is.
Sanna K
Excellent service and fast delivery, I highly recommend it.
Sandy Van der Woude
Mooi beeldje en betaalbaar
Gerrie van Roekel
Goed geïnformeerd dat 1 bestelling wat later kwam; verder snelle levering en
Rien Schimmel
Klantvriendelijk meegedacht om het juiste beeld op tijd te ontvangen. Zeer servicegericht.
Joyce
Super mooi beeld ontvangen en heel goed geholpen. Ik moest het beeldje eerder hebben en dat was geen probleem. Heel blij mee
Marko van den Berg
Duidelijke website, zeer uitgebreide collectie, makkelijk bestelproces, een extra vraag werd ook soepel opgepakt. Correcte en vlotte levering; mooi product!
Kina
Snelle levering en netjes ingepakt zoals besteld.
M van Dort
Een prachtig beeldje, ik heb het nu kunnen geven. Hij is enorm blij met deze blijvende herinnering!
Olga de Bruijn-Bakker
Prachtig beeldje hebben het ons zelf cadeau gedaan voor ons 55 jarig huwelijk.