Kwisine
Francine
Prima service en prima product!! Ben blij met alles!
Ineke
Fijne site, snel besteld en snel geleverd.
Hoe beoordeel je Kwisine?
Olicha
Blij mee! Verzending en product meer dan prima.
Alex
In eerste instantie onvolledige levering. Mails werden niet beantwoord maar had te maken met de black Friday drukte wat ook wel begrijpelijk is. Nog een leuke attentie ter compensatie. Zeer netjes opgelost!
Antwoord van KwisineWe begrijpen dat het vervelend is wanneer u nog geen reactie heeft ontvangen. Op dit moment verwerken we een groot aantal bestellingen en berichten tegelijk, waardoor onze reactietijd iets langer kan zijn dan u van ons gewend bent.
Ik heb uw bestelling inmiddels opgezocht en zie dat er één pan geleverd is en dat de tweede nog gereedstaat om te worden verzonden. Dit lossen we uiteraard netjes voor u op. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een update per e-mail met de verzendinformatie.
Onze excuses voor de vertraging — we zorgen ervoor dat uw bestelling nu zo snel mogelijk wordt afgehandeld. -
Marianne De Ruijter
Goede service, snelle levering en een leuk cadeau erbij
Linda
Snelle levering, pakket was zeer goed verpakt. En hier was de Bora grillplaat aanzienlijk goedkoper dan bij de rest van de aanbieders
Marijne Perdon
Mooie producten en snelle levering!
Hans (vdW)
Vlotte levering, goede kwaliteit van de geleverde pan en olijfolie.
A Goris
Zien er hetzelfde uit als de Borafilters en een heel struk goedkoper!
Jan
Prima en snel afgehandeld
Martien Van der Meer
Ron Serrano
Goede prijs, snelle levering
Barbara Mik
jammer dat het zo lang duurde voordat het product er was. Het duurde vier dagen voordat we het hadden.
Fans Geerdinck
Snelle en correcte levering
Rik
Goede prijzen. Snel geleverd, top product.
Dirk De Jong
Snel en correct geleverd top
Bart
Snel en voldoet aan verwachting
F. T. van Hees
Snelle levering, bestellen zonder problemen
Berry
Goede prijs, snelle levering, hellemaal top!
Blabla
Geheel volgens verwachting en snelle reactie op mijn vraag!