Kyuuto
Sema Öz
Geweldig service. Ik had binnen 2 dagen mij bestelling binnen.. de tassen die ik besteld heb zijn van super kwaliteit en super handig
Katie van Veenen
Geweldig!!!! Wat een super snelle verzending en het was onwijs leuk verpakt!! Hier werd ik echt heel vrolijk van! En dan ook nog een klein kadootje erbij. Echt geweldig leuk! super bedankt!!!!
Hoe beoordeel je Kyuuto?
Anita Den Haag
Ik kan deze webshop van harte aanbevelen! Zelfs in de drukke tijd voor de Feestdagen een heel mooi verpakte bestelling met persoonlijke boodschap ontvangen 💝. Bestelling plaatsen, betalen en verzending verliepen zonder problemen, en ik kreeg ook precies het goede aantal updates over de verzending (niet teveel). Moeder (ik) blij, en dochter nóg blijer 🛍️🎀🤗! Dank jullie wel
Antwoord van KyuutoWat fijn om je mooie review te lezen! Heel erg bedankt, we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Nogmaals dank hiervoor!
Johnny Sadhoe
Snel en goed service
Antwoord van KyuutoHartelijk dank voor je review!
Chelsey
Mooi ingepakt!
Antwoord van KyuutoHeel erg bedankt voor je mooie review!
S.S de Weerdt
De bestelling kwam echt snel, en heel lief ingepakt ook 💙
Antwoord van KyuutoHeel erg bedankt voor je prachtige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen!"
Marina
Levering was vlot en binnen de tijd vermeld op de website. Pakketje eenmaal open, bracht ook een Waauw gevoel op, alsof ik een cadeau heb ontvangen. De mooie presentatie, schattige en degelijke artikelen, persoonlijke boodschap.. Die extra aandacht zie ik niet vaak en vind het benoemenswaardig. Shoppen bij kleinere ondernemers raad ik iedereen aan. Kyuuto, hartelijk dank!
Antwoord van KyuutoWat geweldig om je enthousiaste en positieve feedback te lezen! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent. Het doet ons veel plezier dat je de persoonlijke aandacht en de zorg die we in elke bestelling stoppen waardeert. Bedankt voor je warme woorden en voor het aanbevelen van onze winkel. Jouw steun aan kleinere ondernemers betekent veel voor ons.