L28
Welkom bij L28

L28 een onderneming van deze tijd, jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de beste sfeer decoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen.

Vanuit ons magazijn aan de Magnoliastraat in Neede leveren wij aan onze klanten. Men kan ervoor kiezen om de sfeer producten te komen afhalen of juist deze door ons te laten bezorgen. Het mooie aan ons jonge bedrijf is dat er sprake is van handel in grote partijen als zeker ook de verkoop van losse artikelen. Wij hebben ruimte genoeg en zijn er klaar voor, de vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde is de entree om onze Loods te bezoeken. Ons aanbod is zeer gevarieerd, momenteel vooral gericht op het buitenleven , ontspanning en gezelligheid voor het héle gezin , dit in de breedste zin van het woord.

De site is ten alle tijden up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je niets hoeft te missen. Reken maar dat er nog veel staat te gebeuren!

Deze tijd vraagt ook om een brede inzet op service, natuurlijk doen we graag ons best en zijn we niet alleen tijdens kantoor uren telefonisch te bereiken, we hebben ook een app service. Via ons mobiele nummer staan we klaar om vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ons ook vinden via email en social media.

Wij zien u graag !
8,4
194 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Monique
  Review voor L28

  Topproduct, snelle levering en goede prijzen

 • Erna
  Review voor L28

  Top producten, snelle levering en super service !

 • Hoe beoordeel je L28?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Monica Rissewijck
  Review voor L28

  Prima aflevering. Vriendelijke bezorger en keurig op de afgesproken dag.