LEUKVERPAKT.NL
Janneke Borger
Dit zijn de mooiste cadeaupapierrollen en leuke inpakmaterialen erbij zoas stickers, kaarten en lint!
Woukje Duizendstra
Echt heel leuk, iedere keer een verassing.
Ik ben zelf begonnen en het weer doorgegeven aan mijn dochters, en we worden er elke keer weer helemaal blij van. Super!!
Hoe beoordeel je LEUKVERPAKT.NL?
Ashley Bakker
Geweldige service! Altijd leuk verpakt! Leuke extra's erbij, gewoon top!
Miranda Heus
Erg leuk verpakkings materiaal
Astrid
Snel geleverd, het is al een cadeautje om uit te pakken.
C.
Alles super voor elkaar. Snel geleverd, mooie producten, énorm veel keus en een feestje om te ontvangen.
Bertine Zwanepol
Super snelle levering. En een compleet feestje om uit te pakken!
Ingrid Groenewoud
Ontzettend leuk verpakt!
Nicole de Weijer
Ik wordt altijd blij van mijn bestellingen bij leuk verpakt, Ik dacht eerst dit is niet de goede, maar er worden allemaal extra leuke dingetjes bij toegevoegd. Altijd pak ik het uit met een glimlach. Nogmaals dank je wel!! groetjes Nicole
Sanny Van den broeck
Mooie stickers leuke extra's ik kom zeker terug
Marijke Appelhof
Op tijd geleverd en zo leuk verpakt met wat extra leuke spulletjes erbij, wordt er helemaal blij van! 😊
Ilse
Een feestje om mijn bestelde pakket open te maken!Er zaten allerlei extra kaartjes bij in,heel leuk!Dankjewel!
Marijke Juijn
Geweldig ingepakt! En hele leuke extra’s fijn en leuk dat iemand daar de moeite voor neemt!!
Sigourney Pinas
Fantastisch
Annieke Holman
Goede service en snel geleverd
Marianne de Jong
Levering was prima, verzendkosten vind ik erg hoog.
Antwoord van LEUKVERPAKT.NLDank je wel voor je bericht en mooie beoordeling!
Ik ben helemaal met je eens dat de verzendkosten hoog zijn. Dit zijn de kosten die ik zelf ook voor de verzending moet betalen, daar verdien ik uiteraard niks aan. Helaas is het zo dat je, of je nou één of 100 rollen papier bestelt, de verzendkosten hetzelfde blijven. Bij één rol, wordt het een pakket, omdat het niet door de brievenbus past. De post heeft zijn prijzen in januari omhoog gegooid, en ik ben daarin mee gegaan. Ik hoop dat je bestelling leuk genoeg was, om er toch ook een beetje blij van te worden.
groetjes Petra -
Monique
Erg leuk verpakt was het pakketje, het deed de naam eer aan. Extra dingetjes erbij maakte het nóg leuker!
Melissa Mes
Super service! Snel geleverd en super leuk verpakt, top!
Yasmin Verhoogt
Super leuk ingepakt en extra's er bij. Een feestje om open te maken!
Iris Paulissen
Geweldige service 🤩 super leuke kaartjes en veel creatieve zorg voor het pakketje!