LEUNINGvakman
Daarnaast realiseren wij RVS leuningen en balustrades op maat. Wij staan voor
100% RVS, maatwerk, service en scherpe prijzen.
Constance Verplanke
Goede keuze en mooi op tijd geleverd conform bestelling.
Pawel Kolodzinski
Everything very good. Profesjonalny package and really quick delivery.
Hoe beoordeel je LEUNINGvakman?
SVB
Kwali
Martin R.
Hele goede service. Plezierige en voldoende hulp bij vragen. Duidelijke handleiding. Zelfs voor iemand met vier linker handen, waren de leuningen zonder problemen op te hangen.
Eric Bekkers
Mooie leuning met aangepaste maten besteld en ze leverde het goed aan voor een mooie prijs ook nog. Wel nog zelf na moeten bellen over een update, maar dat mag de pret niet drukken. Dikke prima!
John
Perfecte afwerking van de leuning
Patrick Marsault
Main courante impossible to install because of twisted support
Mathieu Bloemen
Beste, ik ben tevreden over de levering van de bestelde leuningen. Ik had 2 leuningen besteld MAAR ik dacht dat ze dunner zouden zijn nl. 33 mm. Voor 1 leuning maakt het niet uit. De andere leuning voor de trap valt tegen omdat deze leuning dikker is dan de bestaande leuning aan de andere kant.
Spijtig, kan dit hersteld worden.
Groetjes,
Prima leuning. Snel geleverd
Moussa Abdellaoui
Top prijzen en kwaliteit
P.T. Dijkstra
Keurig gemaakt en gespoten leuning voor een mooie prijs, levering top
Albert
Een uitstekend afgewerkt produkt; exakte maatvoering en prachtig in de gewenste kleur gecoat. Alleen de levering een weekend later vanwege een geblokkeerde toegang tot de binnenstad, waarvoor alle begrip.
Bertus Zijlstra
snel en goed
Sophie
Heldere communicatie, mooie materialen en goed
Rienk Wiersma
In perfecte staat geleverd conform opdracht. Duidelijke instructievideo's op de website zodat installeren een fluitje van een cent is.
Dirk Spek
goede service ,top geregeld.
Renate
Super prijs-/kwaliteitverhouding, mooi afgewerkt, stevig, strak 👏
john Vallen
Prima product en mooi op tijd geleverd met een belletje vooraf. Dus top
Debby
Goed product, bezorging vlekkeloos