LLooks
Skincare die werkt. LLOOKS ontwikkelt effectieve huidverzorging met doordachte formules, zonder onnodige toevoegingen. Betrouwbaar, eerlijk en gericht op zichtbare huidverbetering. Geen poespas. Wel resultaat.
skincare
9,7

• Eelco
    Geverifieerde klant van LLooks

Mooie verpakking en uitstraling, en product doet wat het beloofd, aanrader!!

Antwoord van LLooks

Dankjewel voor je fijne reactie! Veel plezier met je bestelling!

• Peggy
    Geverifieerde klant van LLooks

Fijne producten. Zal er zeker meer van gaan bestellen. Snelle levering!

Antwoord van LLooks

Dankjewel voor de feedback! Heel blij dat je tevreden bent!

• Hoe beoordeel je LLooks?

• Marianne

Snell

Antwoord van LLooks

Dankjewel voor je feedback. Wij doen altijd ons best om je bestelling zo snel mogelijk geleverd te krijgen💪🏻

• Tjitske Krikke-Dijkstra
    Geverifieerde klant van LLooks

Heel blij met de producten.

Antwoord van LLooks

En daar worden wij dan weer heel blij van. Veel plezier met je bestelling!

• Marijke Honing-Verhoeven
    Geverifieerde klant van LLooks

Mooie producten, doen wat ze beloven! Al na enkele dagen voelbaar en zichtbaar resultaat. Fijne flacons, zeer zuinig in gebruik! TTOP voor LLOOKS!!

Antwoord van LLooks

Dankjewel! Wat een heerlijke feedback en dit is precies waarvoor we het doen! Zichtbaar en voelbaar resultaat. Zonder gedoe❤️

• Tineke

Altijd goede service!

Antwoord van LLooks

Dankjewel weer! Hier worden wij blij van!

• Frank de Wit
    Geverifieerde klant van LLooks

Ik ben zeer tevreden over de produkten. Ze doen wat ze moeten doen.

Antwoord van LLooks

Dankjewel voor je positieve feedback! Daar doen wij het voor

• Renata Cherillo
    Geverifieerde klant van LLooks

Pakketje kwam aan en vol verwachting maakte ik het open. Mooie goed uiziende producten met een heerlijke geur.
    Nu het resultaat beschrijven, zachte reiniging, fijne frisse toner, een lekker serum en een heerlijke dag én nachtcrème.
    Niet geheel onbelangrijk, de service. Ik had een bestelling geplaatst en er was een black friday actie. Die had ik over het hoofd gezien, ze betaalde mij direct het verschil terug. Als dat geen service is!;))). Voor mij een dikke tien, voor uitstraling, prducten en de service.

Antwoord van LLooks

Hoi Renata, wauw, hier worden we even stil van. Dankjewel voor fantastische feedback en natuurlijk heel veel plezier met je nieuwe fijne routine. En de service? Vanzelfsprekend toch?!

• Lonneke Hendrikx
    Geverifieerde klant van LLooks

Altijd goede service, als je iets vraagt krijg je meteen antwoord. Snelle levering. En hele fijne produkten.

Antwoord van LLooks

Dankjewel Voor je fijne feedback! Daar worden wij heel blij van!

• Laura Huisman
    Geverifieerde klant van LLooks

Mooie producten, het is altijd een geluksmomentje als het binnenkomt

Antwoord van LLooks

Dankjewel Laura, voor je fijne feedback! Daar worden wij blij van. Maar nog mooier dat je tevreden bent met onze producten. Heel veel plezier ermee.

• Gaby
    Geverifieerde klant van LLooks

Goede service,bestelling werd snel geleverd

Antwoord van LLooks

Dankjewel voor je feedback en heel veel plezier met je bestelling!

• LaBelinda -
    Geverifieerde klant van LLooks

De Producten van Llooks zijn amazing en niet voor niets prijswinnaar van de Beauty Awards 2025.
    Alle producten zijn zuinig in gebruik, met een dagcreme in pomp doe je bij dagelijks gebruik ongeveer 5 maanden.
    De service van het bedrijf is zeer goed en staat open voor huidadvies en vragen.

Door de goede kwaliteit en service is het bedrijf groeiende en belangstelling vanuit het buitenland.

Antwoord van LLooks

Wauw, dankjewel, hier worden wij zo blij van. Een beetje stil zelfs. Wij proberen iedere dag een beetje beter te zijn dan vandaag. Heel erg bedankt en we zien je graag terug. Linda & Erik

• Lonneke Hendrikx
    Geverifieerde klant van LLooks

Fijne produkten, meteen antwoord als je iets vraagt, snelle levering

Antwoord van LLooks

Dankjewel voor je fijne feedback. Heel veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug.

• Henk

Prima geregeld!

Antwoord van LLooks

Dankjewel voor je bericht, daar zijn we blij mee!

• Gerrit
    Geverifieerde klant van LLooks

Snel in huis. Voelt prettig aan.

Antwoord van LLooks

Dank voor je positieve bericht. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor.

• Romy
    Geverifieerde klant van LLooks

Ik ben eindelijk van mijn Labello verslaving af! Met de Lipbalm merk je meteen dat deze echt iets doet en ik minder vaak hoef te smeren. Heel erg blij mee!

Antwoord van LLooks

Dankjewel Romy, dit is waarom we de PureBalm maken. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Lieve groetjes, Linda & Erik, LLooks

• G
    Geverifieerde klant van LLooks

Snelle levering. Fijne producten.
    Naast de basis (cleanser, toner, daily protection) voelt het -voor mij- goed om uit te proberen wat verder bij mijn rijpere huid past. De vitamin c beviel heel goed. Nu de peptide-perfection eens proberen.

Antwoord van LLooks

Hi! Heel erg bedankt voor je fijne review! Daar worden we echt blij van! Als je vragen hebt og advies wilt over welke routine voor jouw huid het best passend is, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen, dan helpen we je graag. Nogmaals dankjewel!

• Laura Huisman
    Geverifieerde klant van LLooks

“Gewone mensen” die hun passie uitstralen. Ben nog niet heel lang geleden (3weken) begonnen met de skincare en dat bevalt ver boven verwachting goed, nu al zichtbaar minder rode adertjes . Ook is het is fijn en makkelijk in gebruik en goed te doseren en geen overbodige sterke geur maar licht en aangenaam. Ik ben fan en dat je een gerenommeerde award wint zegt toch ook wel veel. Net alweer een bestelling de deur uit zodat als ik thuiskom van vakantie mijn nieuwe routine voort kan zetten.
    Oh ja, het is ook nog eens snel in huis 🍀

Antwoord van LLooks

Hoi Laura, heel erg bedankt voor deze geweldige review! Dit is precies waarom wij LLooks zijn begonnen: gewone mensen met een missie om eerlijke producten te maken die echt werken. We zijn heel blij dat je al resultaat ziet! Hopelijk tot gauw weer! Groetjes van Linda & Erik

• Tjitske Krikke
    Geverifieerde klant van LLooks

De producten zijn zo goed voor mijnhuid, ik ben er erg blij mee,

Antwoord van LLooks

Dankjewel voor je mooie feedback! Wat gijn dat het zo goed bevalt

• Erik Luttmer
    Geverifieerde klant van LLooks

De lippenbalsem van LLooks geprobeerd, en wat ze beloven klopt helemaal. Je hoeft niet steeds opnieuw te smeren en hij werkt echt goed tegen droge lippen. Vanaf het eerste moment voelt het als een natuurlijk product.

Antwoord van LLooks

Dankjewel voor deze mooie review! Daar worden wij blij van, maar nog belangrijker: jij merkt echt verschil en daar doen we het voor.