LMPiercings
Delphine
Prijs kwaliteit meer dan top
Tola
Mooie piercings, navel piercing en dermal piercing in perfecte maat. Blij mee! Snelle en nette levering.
Hoe beoordeel je LMPiercings?
Erika
Leuke oorbellen voor niet veel geld.
Rani
Fijne begeleiding met mijn vragen, piercings in perfecte staat aangekregen
Altijd tevreden
Leuke prijzen en ik wil altijd mijn piercings apart sealen indien niet goed, ik deze terug kan sturen. Dit wordt altijd netjes gedaan. Mooie sieraden.
Annette
Mijn product is niet geleverd en het bedrijf laat ondanks meerdere verzoeken niets van zich horen. Post NL zegt het pakket niet ontvangen te hebben. Dus kan ik niet anders concluderen dan dat het bedrijf mij opgelicht heeft. Zij hebben niets geleverd en cashen wel. Het bedrijf is niet telefonisch bereikbaar. Zij verwijzen naar de mail waar zij vervolgens niet op reageren. Daarom vind ik het bedrijf meer dan slecht. Graag waarschuw ik andere om niet in zee te gaan met dit bedrijf. Zij zijn niet bewezen niet betrouwbaar.
Antwoord van LMPiercingsBeste,
Ik wens je nog een hele fijne dag toe Team LMPiercings -
Daisy
Goed cantact, goede producten
S
Duidelijke site en snelle levering
Paula
Snelle levering en nog een presentje erbij waar je ook wat aan hebt. Heel blij mee en ga zeker vaker bestellen
Mieke Koop
Snelle levering, goed verpakt
Tarq
Steentje na 1 dag uit het juweel
Antwoord van LMPiercingsBeste, Dankjewel voor je review in ons gastenboek, ondanks dat je review helaas niet positief is, zal dit ons alleen maar helpen om beter te worden in de toekomst. Helaas hebben wij nog niets van jou vernomen om tot een oplossing te komen. Allereerst, wij willen nooit dat een klant een negatieve ervaring heeft gehad in onze shop. Wij willen deze kans grijpen om dit je voor je op te lossen! Ik zal graag met je in contact willen komen om meer informatie te ontvangen. Zodat wij, wat er ook mis is gegaan, recht kunnen zetten :) Je mag mij persoonlijk wel even mailen op miranda@lmpiercings.nl om meer informatie geven over hoe je review tot stand is gekomen. Deze mail pak ik dan persoonlijk even voor je op, zo kan ik je zo snel en gericht mogelijk een oplossing aanbieden! Wil je telefonisch even spreken, dat mag ook. Heel erg bedankt, ik kijk heel erg uit naar je berichtje om dit voor je uit te zoeken. Ik weet zeker dat ik je een passende oplossing kan bieden. Ik wens je nog een hele fijne dag toe Team LMPiercings
Sharon
5-sterren voor de snelle levering.
Echter gebruik ik de bestelde producten nu 14dagen. Ik kan helaas niet zeggen dat ik het vindt werken, de olie is overigens bijna op dat is best snel. -
Finity
Snel en goed
Dorien
Mooie piercings voor goeie prijs 👌🏼
Chris
Alles goed aan gekomen zeker een aanrader om te kopen
Melanie
Snelle levering super product
J
Snel geleverd en goede kwaliteit
Patricia karreman
Pakketje is tot op heden nooit aangekomen
Kan ook nergens vinden hoe ik contact op kan nemen
Heeft me wel geld gekost maar nooit producten ontvangen
Antwoord van LMPiercingsBeste
update 8-5:
er is een nieuwe zending heen verzonden na een adres controle, waarna ik helaas geen contact meer met jou kan krijgen om de review aan te passen. Helaas spijtig dat het opgelost is, maar niet een aangepaste review geschreven kan worden. Hopende dat dit nog gebeurd natuurlijk.
Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier met je bestelling. TEam LMPiercings -
Rijahna
Snelle levering, leuke piercings en mooie prijzen al op al een top online shop🥰
Johan
Kwaliteits artikelen goede prijzen