LOUIZ
Guy
Voor m’n vriendin prachtige sieraden voor haar verjaardag cadeau gegeven van dit mooie merk. Snelle levering en ze was er blij mee. Ook super dat het al mooi verpakt was.
San82
heel erg blij met de sieraden die ik bij Louis heb besteld. Ze waren de volgende dag al in huis en heel leuk ingepakt.
Hoe beoordeel je LOUIZ?
Leanne
Heel blij met de sieraden van Louiz. Ze blijven gewoon heel mooi en verkleuren niet. Ik heb al veel complimenten gehad over mijn oorbellen en armband
Henrice
Ik bestelde n blauw armbandje
Prachtige steentjes precies mijn kleur!
Als n echt cadeautje verpakt waar ik blij van werd
Ik heb m omgedaan en niet meer afgedaan! -
Renate78
Ik heb hier een telefoonkoord met edelstenen besteld. Het is echt niet normaal mooi en krijg er veel complimenten over. Heb al verschillende mensen doorgestuurd ;-).
Tini56
Ik ben erg tevreden met de snelle levering en enorm leuke verpakking van de producten. Het was zo echt een cadeautje om de sieraden te ontvangen.
Anouk
Hele leuke webshop, ik heb er nu 3 keer besteld en het is me nog nooit tegengevallen. Ze hebben echt een leuke collectie.
Anoniempje
Ik heb een ketting besteld waar ik super blij mee ben! Draag het elke dag en is nog steeds helemaal mooi super goede kwaliteit dus.
Wanda
Leuk en goede kwaliteit want ik heb ze al 3 weken in op vakantie en ze zijn nog steeds mooi
Gina
Erg fijne webshop met hele leuke sieraden. Snel bezorgd en leuk verpakt!