La Jewelista
Wij versturen op iedere werkdag tot 23.59 uur.
Anja Van loon
Mooie ketting, snel geleverd en je spaart meteen punten!
Nic
Snelle levering / netjes verpakt
Hoe beoordeel je La Jewelista?
Sanella Beltman
Super mooi ingepakt! En snelle levering
Natalie Defaux
Mooie kerting, netjes afgewerkt en kleur is perfect.
Trudy van Bruggen
Mooie kettingen, lastig slotje!!
Manuela Kridane
Snel, goede reactietijd na een probleem te hebben aangegeven.
Amber
Leuke sieraden, maar de kleur van de bold beads necklace butter yellow komt helaas niet overeen (het is meer echt wit). De sluitingen van deze kettingen zijn veel te klein en daardoor echt HEEL lastig zelf vast te krijgen. Een grotere sluiting zoals bij andere van zulke kettingen van andere merken zou alles oplossen. Ook brak er meteen een klein kraatje bij de sluiting af door het gepriegel met de sluiting. Jammer want echt leuke sieraden verder!
Antwoord van La JewelistaHi Amber,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We vinden het erg vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de sluiting van de Bold Beads ketting en de kleur. Uiteraard willen we altijd dat onze klanten blij zijn met hun aankoop, en we proberen in zulke gevallen de best mogelijke service te bieden.
We vinden het jammer dat je je ervaring direct via een review hebt gedeeld in plaats van ons eerst even te mailen — dan hadden we het samen meteen kunnen oplossen. We bieden je graag de mogelijkheid om de ketting kosteloos te retourneren. Zodra we deze terug hebben ontvangen, zorgen we dat je aankoopbedrag volledig wordt teruggestort. We horen graag of je dit wilt, dan mailen wij je een retour label.
Daarnaast nemen we je feedback zeker mee om onze producten verder te verbeteren. We hopen dat dit een passende oplossing voor je is en dat je, als je tevreden bent met de afhandeling, je review nog eens zou willen aanpassen.
Mocht je nog vragen hebben laat het ons gerust weten.
Liefs,
Team La Jewelista ✨ -
Orderchamp B.V.
Snelle levering, snelle reactie en perfecte hulp
Annelies
Snelle levering, mooie verpakking, prachtige ketting.
Sam
Er was iets misgegaan met de bestelling en ik ben zo goed geholpen. Uitgelegd wat het probleem was en er werd gelijk actie ondernomen, echt heel fijn! Super blij mee
Caterina
Ik heb de workshop samen met mijn dochter gedaan. Het was interessant om nieuwe technieken te leren en verschillende materialen te gebruiken.
Jessica
Precies zoals op website. Goede levering.
Merel
Snelle levering en leuke sieraden. Super snel en goed geholpen toen er even wat mis was gegaan, dus helemaal tevreden!
Greta Ketting
Snelle levering van echt een prachtig produkt. Superblij mee!
Tess Meier
Mega leuke bag charms!
Leentje
Mooi afgewerkt bag charms, en ook de kleur echt. Zoals is afgebeeld.
Casper
Ja helemaal leuk gewoon
Martha Schipper
Webwinkel zoals die hoort te zijn. Mooie rustige uitstraling
Prettig winkelen, duidelijk.
Service gericht bedrijf met oog voor individuele klant.
Michela
Wat een leuke shop is dit! ik had mijn bestelling supersnel binnen en wat een mooie verpakking. De sieraden en de bag charms zijn echt top. Ik kom zeker terug.
Suzanne Scharroo
Leuke items en snelle levering