La Rebelle Fashion
Eline Verheijen
Snelle service!
Ann Guillemijn
Online bestelling heel correct, heb mijn jasje helaas moeten retourneren
Antwoord van La Rebelle FashionHi Ann, Bedankt voor je review! Wat jammer dat het jasje niet goed was... we hopen je snel nog eens terug te zien <3
Hoe beoordeel je La Rebelle Fashion?
Miranda Van Dongen
Goede snelle service
Antwoord van La Rebelle FashionHi Miranda, bedankt voor je positieve review! hopelijk tot snel ;D
Ingrid Molenaar
Snelle
Cathy Jalving
Goede communicatie
Antwoord van La Rebelle FashionHi Cathy, bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je mooie blazer <3
Linsey
snelle levering, kon het snel ophalen !
Antwoord van La Rebelle FashionHi Linsey, bedankt voor je positieve review! hopelijk tot snel <3
Bianca Mullenders
Hele leuke kleding en goede service!
Antwoord van La Rebelle FashionHi Bianca, bedankt voor je fijne review! Veel plezier met je nieuwe jurk en hopelijk tot snel : )
Demi Cornelissen
Super tevreden
Antwoord van La Rebelle FashionHi Demi, wat fijn om te horen! Veel plezier met de leuke set <3
Nicole
Snelle levering en heel blij met t jasje! ♥️🌸
Antwoord van La Rebelle FashionHi Nicole, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het jasje! hopelijk tot een volgende keer <3
Marjolein van Ee
Leuke kleren en snelle levering!
Antwoord van La Rebelle FashionHi Marjolein, bedankt voor je positive review. Veel plezier met de jurk!
Noa van der Meer
Antwoord van La Rebelle FashionHi Noa, leuk om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren! hopelijk tot snel : )
Fleur Taillie
Super kwaliteit en snel geleverd!
Antwoord van La Rebelle FashionHi Fleur, bedankt voor je positieve review! Veel plezier met de leuke set.
AM
Super service! Shirt was uitverkocht, mr kreeg online bericht dat het weer op voorraad was. Heel blij mee!
Antwoord van La Rebelle FashionHi, Fijn dat je het shirt nog hebt kunnen bemachtigen! bedankt voor je positieve review en veel plezier met de top.
Iris Reuten
Top service
Antwoord van La Rebelle FashionHi iris, Dankjewel! leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service.
Jet Schreurs
Altijd snelle levering en goed kwaliteit kleding
Antwoord van La Rebelle FashionHi Jet, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! dankjewel voor je positieve review en veel plezier met de top : )
Melanie
Snel verstuurd, netjes verpakt.
Antwoord van La Rebelle FashionHi Melanie, bedankt voor je review! fijn dat je het positief hebt ervaren. Veel plezier met het vestje <3
Stephanie
Fijne webshop, leuke kleding! Alles wat ik gekocht heb valt wel allemaal wat klein. Italiaanse maatjes vallen altijd wat kleiner, maar dat was niet vooraf bekend. Wellicht een idee om dat erbij te vermelden. Verder goede kwaliteit en mooie spullen!
Antwoord van La Rebelle FashionHi Stephanie, bedankt voor je feedback! We gaan het zeker meenemen in de toekomst.
Manisha
Super leuke webshop, snelle verzending en bezorging. Zeker waardering voor het hand geschreven kaartje elke keer bij de bestelling!!
Antwoord van La Rebelle FashionHi Manisha, Wat lief! bedankt voor je positieve review. Hopelijk tot snel <3
Samira
Mooie prijzen en goede service!
Antwoord van La Rebelle FashionHi Samira! fijn dat je onze service positief hebt ervaren! hopelijk tot snel, liefsss
Karlijn Vercoulen
Geweldige service en hele mooie kleren!
Antwoord van La Rebelle FashionHi Karlijn, bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe items <3