LaLynn
Tessa
Heel mooi babynestje! Kan niet wachten tot de kleine er in mag liggen. Duidelijke site en volgens aangegeven termijn geleverd!
Antwoord van LaLynnHoi Tessa,
Bedankt voor het compliment! Super leuk om te horen. Veel plezier met het babynestje. -
Michelle Walther
Geweldige service en ontzettend vriendelijk! Echt een aanrader
Antwoord van LaLynnBedankt voor je positieve beoordeling!
Hoe beoordeel je LaLynn?
Diana Kunst
Ik wilde een babynestje bestellen om kado te geven voor de zwangerschap van mijn dochter, maar had het al snel nodig maar de levertijd was 1 a 2 weken. Na gebeld te hebben werd er haast mee gemaakt zodat ik het afgelopen weekend kado kon geven. Mijn dochter is er superblij mee, het is zo mooi gemaakt! En superservice om het zo snel te leveren!
Antwoord van LaLynnBeste Diana, bedankt voor je complimenten. Super leuk om te horen dat je dochter er blij mee is!
Wies Cohnen
Ben zeer tevreden over de spullen die al besteld heb
Antwoord van LaLynnBeste Wies, wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de aankopen! Bedankt voor de positieve beoordeling.
Madalon Hassefras
Mooie kwaliteit van de producten, ik ben erg blij met m’n bestelling. De pasvorm is perfect. Zelfs beter dan het originele merk.
Antwoord van LaLynnHoi Madalon, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo blij bent met je bestelling! Veel plezier ermee.
Ina Kagenaar
Mooi afgewerkt. Goede kwaliteit
Antwoord van LaLynnBedankt voor je positieve beoordeling Ina. Veel plezier met je aankoop!
Jolanda
Snelle levering! Ben tevreden!
Antwoord van LaLynnHoi Jolanda, bedankt voor je positieve beoordeling. Veel plezier met je aankoop.
Irene van Baarsen
Snelle levering, goed verpakt, goed product
Steph de Keizer
Super snelle levering van een onwijs mooi babynestje!
Elke Freriksen
Snelle service. Met 2 dagen lag het in de brievenbus. Netjes verpakt.
Márgo de Jong
Super leuke site! En een ruim assortiment!
Leuk ingepakt!
Bedankt!! -
C.E.
Snelle levering, product als op de foto
Jolanda Geugies
Hele snelle levering, prima👍🏻
Patricia Giebels-clasener
Goed
Eline Strating
Hele goede service! Er werd snel op mijn mail geantwoord en ik had het babynestje op tijd ontvangen. Ik ga zeker vaker bestellen! Ik ben zeer tevreden.
Gerjanne Van den Hoorn
Snelle service. Product is zoals het staat op de site. Ziet er super mooi uit.
Xmkxx
Leuk product binnen gekregen! Snelle verzending en ook een snelle reactie op mijn vraag via mail
Anna
Goede kwaliteit
Lianne Uythof - van der Vring
Fijn contact en goed geholpen met een idee wat wij graag wilde.
Esther B
Snelle service, product zoals omschreven en een van de weinige webwinkels die zoveel keuze aan kleuren heeft voor de newborn stokke set