Labtest.nl

Labtest.nl

Met onze thuistesten hou je je gezondheid in de gaten zonder de deur uit te hoeven. Getest in een gecertificeerd laboratorium en snel resultaat.

- Discreet & betrouwbaar
- ISO-gecertificeerd lab
- Gratis verzending
- Testen zonder doorverwijzing
- Snelle uitslag

Test je gezondheid thuis.
laboratoriumtests gezondheidstesten sneltests
  • Mirjam van Heesen

Goede

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Labtest.nl

Prima, snel in huis. Afgenomen en snel de uitslag.

• Hoe beoordeel je Labtest.nl?

• Felix Hellings
    Geverifieerde klant van Labtest.nl

Snelle en goede service. Alles top

• Roy van Heesen
    Geverifieerde klant van Labtest.nl

Keurig pakket, ziet er verzorgd uit.
    Duidelijke instructies, maakt het eenvoudig in gebruik.

• Patries
    Review voor Labtest.nl

Goede service! Duidelijke omschrijving en binnen enkele dagen mijn testresultaten binnen.

• Dick
    Review voor Labtest.nl

Onzekerheid is niet fijn. Een test besteld via Labtest en deze was razendsnel in huis. De test zelf was super easy. In een mum van tijd was er gelukkig de verlossende uitslag. Opgelucht. Veel dank.

• Mi
    Review voor Labtest.nl

Heel overzichtelijk en duidelijk allemaal.
    Heel makkelijk om bij je zelf, thuis, het testmateriaal af te nemen.
    Supersnel het rsultaat binnen

De uitslag was snel binnen.

• Fay
    Review voor Labtest.nl

Mijn test werd snel geleverd, was door de duidelijke instructies makkelijk zelf te doen en de uitslag is veilig en makkelijk in te zien in mijn profiel. Daarnaast is het een fijn idee dat blijkbaar het testen anoniem is en dat zelfs mijn ordergegevens maar heel kort bewaard blijven!

• Britt
    Review voor Labtest.nl

Hele fijne service. De test was zo in huis en alles is duidelijk uitgelegd. Binnen no time heb je de uitslag. Dikke aanrader!!

• Koen
    Review voor Labtest.nl

Alles smooth, heldere uitleg en een dag na aankomst in het lab resultaat in de mail.

• Marc
    Review voor Labtest.nl

De thuistest van Labtest.nl is snel, betaalbaar en betrouwbaar. Binnen een dag had ik de uitslag, alles volledig anoniem en goed geregeld. Aanrader!