Beoordeeld met een 9,4 door 32 klanten

Lamp and Living
Wij als LampandLiving weten wat advies en service betekend voor u als klant. Al sinds 1968 staat de klant voorop, al was dit destijds nog niet online natuurlijk. Online staan we al 20 jaar sterk in de verlichting. Inmiddels zijn we uitgebreid met meer dan 50 merken verlichting waarvan we kroondealer zijn. Wij hebben geleerd; goede service en advies kan wel voor een scherpe prijs en uiteindelijk een tevreden klant.
De zekerheden van https://www.lampandliving.com
9,4
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 0488745014
- KvK
- 75232766
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.