Lamp and Living

Lamp and Living

Wij als LampandLiving weten wat advies en service betekend voor u als klant. Al sinds 1968 staat de klant voorop, al was dit destijds nog niet online natuurlijk. Online staan we al 20 jaar sterk in de verlichting. Inmiddels zijn we uitgebreid met meer dan 50 merken verlichting waarvan we kroondealer zijn. Wij hebben geleerd; goede service en advies kan wel voor een scherpe prijs en uiteindelijk een tevreden klant.
buitenlampen binnenverlichting
De zekerheden van https://www.lampandliving.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.