LampVerlichting.nl

LampVerlichting.nl

Specialist in duurzame binnenverlichting, buitenverlichting en railverlichting. Premium kwaliteit en deskundig verlichtingsadvies.
9,7

• J. vaes
    Review voor LampVerlichting.nl

Goed geholpen correcte levering!!

Antwoord van LampVerlichting.nl

Beste J. Bedankt voor het delen van je ervaring.

• Gideon
    Review voor LampVerlichting.nl

In eerste instantie waren de bestelde producten vooralsnog niet binnen afzienbare tijd leverbaar. Vriendelijk telefonisch contact gehad en het geld is teruggestort. Beloofd werd een mailtje te sturen wanneer product weer leverbaar. Deze afspraak is keurig nagekomen. Kortom de mensen achter de website zijn benaderbaar, vriendelijk en komen hun afspraken na.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Beste Gideon, hartelijk dank voor je complimenten! Ook in de toekomst staan we graag weer voor je klaar.

• Hoe beoordeel je LampVerlichting.nl?

• Sandra
    Review voor LampVerlichting.nl

De lichtadviseur heeft mij heel goed geholpen met het samenstellen van railverlichting voor mijn keuken, woonkamer en zolder. De bestelling is zonder problemen geleverd en de kwaliteit van de producten is perfect. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Bedankt Sandra voor je review en aanbeveling!

• Marc
    Review voor LampVerlichting.nl

Klantvriendelijke service van de lichtadviseur die mij geduldig hielp met het samenstellen van een railverlichting opstelling voor mijn woonkamer en keuken. Alles was ook netjes op tijd geleverd en de kwaliteit van de artikelen is prima in orde!

Antwoord van LampVerlichting.nl

Dank je wel Marc voor je review! Fijn te horen dat je tevreden bent met het lichtadvies en de geleverde artikelen.

• Jelmer
    Review voor LampVerlichting.nl

Meerdere keren per email contact gehad met de klantenservice over het retourneren van een aantal langere producten. Verzending was helaas niet mogelijk via de normale post. De voorgestelde distributeurs rekenen meer dan EUR 50. Telefonisch was de klantenservice niet beschikbaar.

Pas nadat ik een advocaat heb ingeschakeld werd er het probleem opgelost (geld terug zonder te retourneren).

Antwoord van LampVerlichting.nl

Beste Jelmer, bedankt voor je review. We hebben meerdere keren contact met je gehad via e-mail. De verzendkosten voor het retourneren zijn ongeveer 26 euro (zie packlink.com). Deze kosten zijn hoger dan bij een standaard pakket omdat de te retourneren artikelen langer zijn dan 170 cm. Inmiddels hebben we je een oplossing geboden. We hopen dat je daar tevreden mee bent.

• Rob
    Review voor LampVerlichting.nl

Mooie degelijke buiten spot voor een mooie prijs.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Bedankt Rob voor je mooie beoordeling!

• W.S.
    Review voor LampVerlichting.nl

Snelle, complete levering; deelleveringen prima gecommuniceerd.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn te horen dat de communicatie duidelijk was.

• Christiaan
    Review voor LampVerlichting.nl

Perfect materiaal, gekregen wat ik verwachte, juiste prijs, snelle levering. Ik ben een uiterst tevreden klant.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Beste Christiaan, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je een tevreden klant bent.

• Robert
    Review voor LampVerlichting.nl

Een webwinkel die even meedenkt met wat je besteld om teleurstelling te voorkomen en je ook de juiste onderdelen besteld. Voor mij een 10 plus!

Antwoord van LampVerlichting.nl

Bedankt Robert voor je fantastische beoordeling! Een tevreden klant geeft ons veel energie!

• Frank
    Review voor LampVerlichting.nl

Fijne webshop met duidelijke beschrijvingen en de kwaliteit van de lampen en onderdelen is erg goed. Ik heb een spanningsrailsysteem gekocht en had wat advies nodig en dat heb ik naar alle tevredenheid gekregen. Ik kan het iedereen aanraden.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Dank je wel Frank voor je complimenten. Fijn te lezen dat alles naar wens is.

• Mariska
    Review voor LampVerlichting.nl

Goede service en snelle levering. Pretiig hoe er met me mee gedacht is, ben blij met mijn nieuwe verlichting.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Wat fijn dat je tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor!

• Nico
    Review voor LampVerlichting.nl

Ik geef niet vaak reviews maar deze ervaring was het zeker waard. Omdat ik keuze uit 2 spots moest maken heb ik advies gevraagd. Ik ben ook door Vincent geholpen. Hij weet waar hij het over heeft. Zo heb ik de juiste spot gekozen. Het duurde wel een paar dagen voordat ik het in huis had maar dat was het waard.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Bedankt Nico voor je mooie review. Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

• Lisa van Deutekom
    Review voor LampVerlichting.nl

Echt geweldig geholpen door Vincent! Persoonlijk advies op maat en altijd goed bereikbaar. Ik zou iedereen aanraden hier zijn lampen te kopen!

Antwoord van LampVerlichting.nl

Beste Lisa, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling!

• Joop
    Review voor LampVerlichting.nl

Omdat ik een lamp zocht voor een specifieke situatie in huis had ik vooraf een aantal vragen. Ik kreeg goede en uitgebreide toelichting over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Daardoor kon ik een goede keuze maken. Levering ging ook snel en naar tevredenheid.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Beste Joop, bedankt voor je mooie review!

• Ria
    Review voor LampVerlichting.nl

Fijn dat ik vooraf advies kreeg. Bestelde lamp is van een goede kwaliteit. De levering maakt een verzorgde indruk.

Antwoord van LampVerlichting.nl

Bedankt voor je mooie review.

• Lenthe
    Review voor LampVerlichting.nl

Super fijn geholpen, prettig contact gehad
    Mooie lampen gekocht die perfect bij mijn interieur passen.
    Wij komen zeker terug!

Antwoord van LampVerlichting.nl

Beste Lenthe, fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor je review.

• Manuela
    Review voor LampVerlichting.nl

Hier een zeer tevreden klant.
    Goede service, de kwaliteit van de lampen zijn uitstekend, goede prijs kwaliteit.
    Wij komen zeker terug
    Super bedankt

Antwoord van LampVerlichting.nl

Beste Manuela, hartelijk dank voor je mooie review. Daar doen we het voor!

• Stefan
    Review voor LampVerlichting.nl

deskundig advies, snelle levering, goede kwaliteit

Antwoord van LampVerlichting.nl

Dankjewel Stefan voor je positieve beoordeling. Klant tevredenheid staat bij ons voorop!

• Mieke
    Review voor LampVerlichting.nl

Prima service; snelle levering.. al meerdere keren bestelling geplaatst e.e.a. tot volle tevredenheid!

Antwoord van LampVerlichting.nl

Bedankt Mieke voor je mooie review!

• H.R.
    Review voor LampVerlichting.nl

Naar aanleiding van een eerdere bestelling welke prima bevallen was ook nu weer een bestelling gedaan die ook snel en goed verpakt bezorgd is, ik had er een vraag over en die werd deskundig beantwoord.

Beste H.R.
    Bedankt voor je review en je nieuwe bestelling!