Land van Dieren
Marijke
Snelle levering en goede prijzen.
Antwoord van Land van DierenBedankt voor je beoordeling. Heel veel plezier met de bestelling.
Alex de Jong
Duidelijk en overzichtelijke website, bestelling is snel en volgens afspraak afgeleverd.
Antwoord van Land van DierenBeste Alex, Bedankt voor je beoordeling en heel veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Marscha
Hoe beoordeel je Land van Dieren?
Nicky Kooper
Snelle levering, fijn klantcontact en super leuke producten voor je huisdier!
Antwoord van Land van DierenBeste Nicky, Bedankt voor je bestelling. Heel veel plezier met de bestelling.
Met vriendelijk groet, Het land van dieren team -
Wilma
snelle levering, top aanbieding.
Antwoord van Land van DierenBedankt voor je beoordeling! Heel veel plezier met je bestelling.
Het Land van Dieren team. -
Corrie Burggraaf
Ruime keuze, goed geprijsd
Antwoord van Land van DierenBedankt voor je beoordeling en veel plezier met de bestelling.
Marijn Wagemakers
Een hele goede service. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon .
Anita Konings
John
Probeer al dagen deze mensen te bereiken, mail, tel maar totaal geen response!
Geen update van bestellingen wanneer bezorging. Onbetrouwbare partij!Antwoord van Land van DierenGoedenmorgen, Wat vervelend dat we onbereikbaar. We kampen al een tijdje helaas met technisch storing waar we hard mee aan de slag zijn. Gelukkig heb ik je nu gesproken en hebben we de situatie samen besproken. Nogmaals mijn oprechte excuses voor de gang van zaken. Mvg Marscha
Frances van Grondelle
Website prettig. De verzending van de bestelling duurde lang. Na navragen bleek een product niet op voorraad en kwam het vervolgens alsnog. Nette verzending. Geen pakbon. Nu ik (een deel van) de bestelling wil annuleren, krijg ik geen contact met de klantenservice. Heel lastig. Ook geen telefoonnummer bekend.
Antwoord van Land van DierenBeste Frances, Bedankt voor je eerlijk beoordeling. Helaas zijn we er achter gekomen dat we wat technische problemen ondervinden en gaan dan meteen aan de slag mee. Ik heb zojuist je e-mail beantwoord. Ook via deze weg nogmaals mijn excuses voor de gang van zaken. Mvg Marscha
Jessy Neyt
Snelle levering!
Antwoord van Land van DierenBedankt voor je beoordeling! Heel veel plezier ermee.
Het land van dieren team! -
Gerline van der Boon
De levering ging super snel. Producten veilig ingepakt en EINDELIJK een webshop die niet overbodig veel plastic gebruikt!
Het land van dieren team! -
Danielle Vachaudez
product is ontdooid toegekomen
Antwoord van Land van DierenWat vervelend dat je bestelling niet goed geleverd is. We willen graag dit voor je oplossing. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op info@landvandieren.nl?
Excuses voor het gemak! Met vriendelijke groet het Land van Dieren team! -
Frank de Bruyn
Snel en correct
Antwoord van Land van DierenBedankt voor je beoordeling en wens jullie veel plezier met de bestelling!
Met vriendelijke groet, Het Land van dieren team -
de Wit.
Snelle levering.
Land van dieren team -
Monique
Snelle en vriendelijke service. Heel veel producten. Betaalbare prijs. Een echte aanrader om eens te kijken op deze webwinkel.
Land van dieren team