Langeleggings.nl

Langeleggings.nl

Zijn jouw broeken ook altijd te kort? Bij Langeleggings.nl vind je leggings, flareds, wide legs, sportleggings, panty's en sokken voor lange benen. Ze zijn te bestellen in 3 lengtematen, tm XXXL.
9,6
Filter 1138 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1135 met beschrijving

• afra
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Mooie lichte broek, zit heerlijk, fijne soepele stof, schijnt niet door.

• Eva
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Hosen passen perfekt! Tolle Qualität und super Service!

• Hoe beoordeel je Langeleggings.nl?

• Anouk Groen
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

De broeken passen perfect heel snel opgestuurd, corder. I ben 1.90 de 36" is de perfecte lengte Ik heb maat L besteld deze voelt meer als een M/L in mijn geval is dat is goed.

• Lonneke
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Snel geleverd en de broeken zitten heel lekker en staan mooi!

• Esther Sleegers
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Superfijne en mooie legging! Bestelling verliep vlekkeloos. Voor herhaling vatbaar.

• Eline
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

In de avond besteld en volgende dag meteen al binnen! Geweldige kwaliteit, echt een aanrader

• Adri van Wijngaarden
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Makkelijk bestellen, volgende dag al in huis. Mooie lange leggings, ook grotere maten.

• Linda Segers
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Mooie legging perfecte lengte snelle levering

• Wilma
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Prachtige kwaliteit, mooie kleuren en lengte is mij zelfs iets te lang. Ik ben 1.86 cm 😉Heel blij mee👍

• Helga Remmers
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Nachdem ich mir im Herbst schon eine Extra lange wide leg in der Farbe schwarz gekauft hatte und mir diese so gut gefiel, habe ich mir jetzt noch die Farbe beige gekauft. Die Hose ist super schnell angekommen und ich bin bestens zufrieden. Danke an Lisa und ihr Team.

• Wilma Gerets-Dreesen
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Goede service, snelle levering, goede producten!

• Bregje Jonkhart
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Hele mooie broeken! Ben, als vrouw van 1.88 echt ontzettend blij met deze webshop. Snelle levering ook!

• Schouten Judith

snelle levering, goede kwaliteit

• L. Schulte
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Fantastische kleren, goede en snelle service! Aanrader

• Stefanie
    Review voor Langeleggings.nl

Wat een slechte service! Een broek besteld waarvan beweerd werd dat deze een binnenbeenlengte van 91 cm zou hebben. Dit bleek na een wasbeurt volgens het waslabel maar 84 cm te zijn. Ik heb binnen 2 weken na ontvangst de klantenservice bericht. Mevrouw Sjerps beweerde dat dit niet aan de broek kon liggen, maar dat dit lag aan mijn ontevredenheid als klant, omdat ik 1 van de weinigen met deze klacht was. Na aanhoudende ontkenning heeft ze mij (ruim 4 weken na het indienen van mijn klacht) terugbetaald, "niet omdat ik in mijn recht stond, maar omdat ze dan van mij af was (letterlijke woorden)".

• Annemarie Kalkman
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Heerlijke broeken, snelle levering.

• Ria Wiendels

Perfecte kwaiteit . Snelle levering

• Ria
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Goede service, prettig contact.
    Super afhandeling én snel!

• Alexandra Vos
    Geverifieerde klant van Langeleggings.nl

Echt geweldige lengte, ik ben 1.86 met extra lange benen masr past perfect :-)

• Relinde Van Oene

Mooie kwaliteit, snel verzonden