LashAddict
LashAddict.nl is dé online shop waar je nepwimpers kunt vinden. Ben je op zoek naar natuurlijke wimpers die je elke dag kan dragen naar school of werk? Of wil je graag volle nepwimpers die je kan dragen op een bruiloft, date of een andere speciale gelegenheid? We’ve got it all! Welke oogvorm je ook hebt, wij hebben altijd een paar valse wimpers die geschikt zijn voor jouw ogen. Met een paar mooie nepwimpers maak je jouw ooglook compleet. Bij LashAddict hebben we naast nepwimpers ook een enorm aanbod wimperextensions en wimperlijm.

Weet je al precies welke valse wimpers je wilt? Bestel dan op werkdagen voor 20:00 uur en je hebt de bestelling de volgende dag al in huis. Het is ook mogelijk om je bestelling af te laten leveren bij één van de 3000+ verschillende ophaalpunten van PostNL. Vanaf een bestelbedrag van €40,- worden de nepwimpers helemaal gratis bezorgd. Bij een bestelling boven de € 30,- ontvang je een cadeau naar keuze!
9,7
Filter 793 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 776 met beschrijving

• Samira Ouamar

Snel geleverd

• Nancy Stevens
    Review voor LashAddict

De enige shop die de juiste lashes hebben die niet meer verkocht worden in de fysieke winkels voor een goede prijs met een snelle bezorging!

• Hoe beoordeel je LashAddict?

• Rosa Bellissima
    Review voor LashAddict

Mooi product, makkelijk aan te brengen.

• Dd

Goeie wimpers

• Maria B
    Review voor LashAddict

Hele mooie clusters ontvangen met bond & seal. Heel blij mee en zal binnenkort vast weer eens bestellen🥰

• Margot Goossens

snelle levering heel goed

• Willeke Baart
    Review voor LashAddict

Snelle levering, erg tevreden!!

• Helmei Ferty

Goede service, goed aanbiedingen

• Mirte Dingemans
    Review voor LashAddict

Heb mijn bestelling nooit ontvangen helaas

Antwoord van LashAddict

Hi Mirte,

Dank je voor je review. Ik heb het meteen even voor je nagekeken. Volgens onze gegevens is het pakket op 29 juli bezorgd op het door jou opgegeven adres. Zou je willen controleren of de adresgegevens juist zijn en eventueel even navraag willen doen bij je buren?

Mocht je het pakket niet hebben ontvangen, laat het ons dan gerust weten via e-mail. Dan starten wij graag een onderzoek voor je op bij de vervoerder.

Vriendelijke groet,

Nathalie

• Mirjam

Super snel in huis! En super wimpers 😊

• Leen Verbeke
    Review voor LashAddict

Top producten,snelle en correcte afhandeling 👍

• Yentl Witte
    Review voor LashAddict

Heel goed met goeie prijzen voor de producten en snelle leveringen

• Leen Verbeke
    Review voor LashAddict

Correcte en vlotte afhandeling,producten zijn top!Ik blijf maar bestellen 👍

• Brigitte Koens

• estella van haeften
    Review voor LashAddict

Snelle verzending!! beste collectie aan lashes and more!!

• estella van haeften
    Review voor LashAddict

Altijd tevreden!! Snelle verzending goede producten en voorraad! Bestel et maandelijks!!

• Silvia

Product werd snel geleverd
    Gebruik nu ongeveer 2 weken en zie al nieuwe wenkbrouw haar groei

Ik raad het product zeker aan als je je wenkbrouwen wil laten groeien en voller wilt hebben

• SJ.
    Review voor LashAddict

In de wereld van wimpers kan je al snel overdonderd worden door de hoeveelheid verschillende stijlen en lengtes. Niets is dan zo fijn als een overzichtelijke website waar je snel en eenvoudig shopt uit een uitgebreid assortiment. Ik bestel alleen nog maar bij LashAddict.

• Allaer

Snelle levering , alles correct toegekregen 👍🏻