Lavikids
P
Mijn product kwam helemaal verkreukt binnen. (Was ook helemaal verfrommeld ingepakt). Contact gehad met lavikids. Die gaven aan dat de fabrikant het al inpakt. Dus ik zei al , maar dan alsnog kan je zo iets niet versturen lijkt mij? Kreeg alleen een excuus en dat een collega het had verzonden, verder ingepakt.
Greet Bieseman
Wat m
Hoe beoordeel je Lavikids?
Maisam Aldroubi
De medewerker heeft zich heel slecht gedragen en als ik niet gedwongen was geweest om iets op deze website te bestellen, zou ik dat zeker niet gedaan hebben. De producten zijn trouwens geweldig.
Ursula Alleman
Prijs kwaliteit goed, snelle levering en keurig verpakt
alfonsina Bosmans
Alles was perfect. Zag er net zo mooi uit als op foto 's. Maatjes ook perfect.
Vera Clerinx
Supper l levering
B. De Pauw
Prachtige winter Jas.
Eleni
Goede service, prachtige kleding! Snelle levering!
Jeannet Bosters
Was een mooi jurkje met legging maar het had wel wat mooier ingepakt mogen worden is dan leuker om cadeau te geven
Bianca
Lekker vlot in huis, netjes verpakt, ik had 3 setjes voor een leuke prijs!
Gene
Snelle levering. Betrouwbaar. Goede kwaliteit. Ik vind het altijd spannend om bij nieuwe websites te bestellen. Maar geen seconde spijt. I love it. De website en de jas al helemaal!
M. Landzaat
Snelle levering, heel leuk en mooi pakje.
Stefanos Panagiotidis
Tolle Qualität sehr Gute Preise,schnelle Lieferung
Ingrid De Graaf
Snelle levering,moest wel even wennen aan de afwerking, maar dat had ik zelf even bij geknipt. Staat super leuk.
Malorye Bayart
Mooi betaalbaar kwaliteits kledij
Sharon Feys
Zeer snelle levering! Mooie kwaliteit
Maria Hovhannisyan
Alles verliep heel goed
OA
De bestelling werd snel geleverd
Het pakje is van goede kwaliteit en voelt heel fijn aan. Ik ben er erg blij mee en ga zeker vaker bij Lavi Kids bestellen!
Anissa Aoulad
Ik bestel hier vaker en ze hebben super mooi en goede artikelen. De service is top en de levering altijd op tijd.
Miranda
Fantastische service, snelle reactie, ook via de app, er wordt vriendelijk meegedacht! Aanrader! Producten zijn ook super en volgens de foto's, mooi materiaal!