LedLoket | Specialist in LED verlichting - Bezoek onze showroom
Wij adviseren en inspireren u graag om over te stappen op LED verlichting. De ambitie van LedLoket is een groenere toekomst voor iedereen. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop van LED verlichting aan de zakelijke en de particuliere markt.
Michaël
Snel geleverd, goed verpakt, goed werkende railverlichting. Aandachtspunt is de stroom oplossing: dit had wat beter ontworpen kunnen zijn zodat je niet je kabels bij de kabels van de voeding moet prikken, maar is niet per se iets waar de winkel wat aan kan doen. Let op dat je de rails niet op elk gewenst formaat kan afkorten zonder dat je extra inkepingen maakt. Alleen een eindstuk is korter te maken!
Raymond Heppenhuis
Hoe beoordeel je LedLoket | Specialist in LED verlichting - Bezoek onze showroom?
Björn
Goede prijskwaliteitverhouding, snelle en correctie afhandeling van de order.
Peter
Gewoon een top bedrijf service uitstekend kan niet beter pas 1 klacht zelfde dag nog nieuwe op de post dag later al in huis
Anja Baalhuis
Appie Kouwenberg
Led licht is na 6 dagen al defect. Dus niet aan te raden. Plakstrip werkt ook niet perfect. Laat ook na 2 dagen weer los.
Antwoord van LedLoket | Specialist in LED verlichting - Bezoek onze showroomBeste,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Vervelend om te horen dat het LED-licht al na enkele dagen defect is geraakt en dat de plakstrip niet goed blijft zitten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij lossen dit graag zo snel mogelijk voor u op.
Via de volgende link kunt u eenvoudig een garantieaanvraag indienen:
Zodra de aanvraag is ingediend, sturen wij u zo snel mogelijk een gratis retourlabel zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.
Alvast bedankt voor uw medewerking. -
Stephan Van baak
.....
arie
Tevreden met de prijs en aardig snel
Pim
Fijne service van het personeel en ze dachten goed mee qua de mogelijkheden. zeker aan aanrader!!
inst. fh loohuis
snelle levering, goede service
Hendrik Warnar
verlengkabel
Frits Vermeulen
Mooie producten tegen een scherpe prijs.
J Bentert
zeer mooie prijzen en goede service
Aat Ouwehand
Goed advies; denkt mee.
Pierre
Snel geleverd.
Karin Bonder
De lampen voldoen aan mijn verwachting.
Leo
Mooie prijzen en goede service
Henk de Jong
De klantenservice van Ledloket heeft mij prima geholpen, al mijn vragen kunnen beantwoorden en vervolgens een passende offerte gestuurd. De bestelling kwam drie dagen later al binnen.
Als amateur heb ik de door mij aangeschafte 3-fase rail zonder moeite kunnen installeren. Vervolgens heb ik een aantal verschillende types railspots gemonteerd op de rail. Alles werkt perfect. -
YY HASAN
TOP QUALITY 100%
Ron Kros
Eenvoudig en snel bestellen via de website, fijn geholpen door de medewerkers (zowel telefonsch als bij het afhalen)