LedLoket | Specialist in LED verlichting - Bezoek onze showroom

LedLoket | Specialist in LED verlichting - Bezoek onze showroom

LedLoket specialist in LED verlichting! 💡

Wij adviseren en inspireren u graag om over te stappen op LED verlichting. De ambitie van LedLoket is een groenere toekomst voor iedereen. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop van LED verlichting aan de zakelijke en de particuliere markt.
9,1
Filter 14781 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 7625 met beschrijving

Taal

• Carsten Koopman
    Geverifieerde klant van LedLoket | Specialist in LED verlichting - Bezoek onze showroom

prima geholpen

• Niko van den Berg

Prima geholpen. Bestelling correct afgehandeld. Je hoeft echter niet apart eindkappen te bestellen want aan elke rail zitten er 2. Jammer dat bij de zwarte rail geen zwarte schroefjes zitten.

• Hoe beoordeel je LedLoket | Specialist in LED verlichting - Bezoek onze showroom?

• Bianca

Bezorging netjes en snel. Maar wanneer ik 2maand later de lamp in gebruik ga nemen, blijkt hij niet zoals op de plaatjes wittig licht te geven, maar ROZE licht! Niet echt fraai in de woonkamer.. Misleidende tekst/plaatjes dus

Bedankt voor uw bericht.

Wat jammer om te horen dat de lamp, toen u deze in gebruik nam, niet het wittige licht gaf dat u op basis van de foto's en omschrijving mocht verwachten, maar roze licht. Ik kan me goed voorstellen dat dit erg teleurstellend is, zeker als de lamp bedoeld is voor uw woonkamer. Onze excuses voor het ongemak.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Voor dit probleem mag u een garantieaanvraag indienen, dan kijken wij het graag verder voor u na en zoeken we naar een passende oplossing.

• L. Kuiper

Eenvoudig besteld en snel geleverd

• Bert Toepoel

Thanks!

• P Koen

Prima. Volgende dag binnen.

• Ruben

Hele goeie service

• gerard

Mooie lampjes en werken top

• Peter Schat

Service is prima en alert.

• Hendrik Jansen

Tevreden met product en levering

• M.T. Tijs

Makkelijke website en fijn dat je een stappenplan kunt doorlopen waardoor je niks vergeet. Snelle levering.

• Noa Kuijer

Super

• Vinnie

Hoe kan je een beoordeling geven als jullie product nog steeds niet bezorgd is

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is bezorgd. Wij hebben uw pakket echter binnen de aangegeven verwerkingstijd verzonden. Op dit moment bevindt het zich bij DPD, die verantwoordelijk is voor de verdere levering. Wij vertrouwen erop dat zij uw pakket zo spoedig mogelijk bij u zullen bezorgen.

Dank voor uw geduld en begrip.

• André Krielaart

Mooie prijzen en produkten. Ook snel geleverd.

• Jeroen Gerritsen

Ledlampjes met USB aansluiting

• Arwin

Retourneren ging eenvoudig en terugbetaling snel ontvangen. Helaas wel zelf de kosten van de retourzending moeten betalen

• Huib Westerbeke

Snelle levering en snelle vervanging bij beschadigde levering

• Darko Subotic

Heb na 12 dagen bestelling nog niet gekregen. Ben betroken het staat helemaal anders bij op webshop. Led loket krijgt factuur er voor

bedankt voor uw review.

Uw bestelling is op de 11e geplaatst en door ons ook dezelfde dag nog verzonden. Het pakket is vervolgens in goede orde bij de pakketdienst aangekomen. Helaas heeft daar vertraging plaatsgevonden, waardoor het pakket pas eergisteren in het sorteercentrum is aangekomen.

Om die reden kunnen wij op dit moment helaas nog geen verdere actie ondernemen, en de pakketdienst ook niet. We moeten eerst afwachten wanneer het pakket in uitlevering zal gaan.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

• Ven Oudshoorn

Snelle levering en goed en stevig verpakt tegen eventuele vervoersschade.

• Tristan Van der Horst

Mijn product kwam beschadigd binnen. Tl led armatuur helemaal verbogen en waar de tl lamp in moet de fitting was ook het plastic afgebroken. Echt heel raar. aangezien dit een klein los onderdeel is van het armatuur. Dit kan niet zomaar kapot.er is duidelijk Grof geweld gebruikt.

Beste klant,

Wat vervelend om te horen dat uw product beschadigd is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak.

Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een TL-armatuur tijdens het transport beschadigd raakt. Uiteraard bieden wij hier altijd garantie op. Wanneer u contact met ons opneemt via info@ledloket.nl
    of telefonisch via 0541 299 320, helpen wij u graag verder met een passende oplossing.