Leds4Life
Ons assortiment bevat ledstrips, ledslangen, spots, dimmers, LedTL en diverse bijbehorende producten.
Topkwaliteit ledpanelen, highbays en bouwlampen.
Ook voor speciale kantoorverlichting, galerijverlichting en reclameverlichting kunt u bij ons terecht.
Roland
Prima Zaak. Alleen verkeerde lampen ontvangen. Maar geen probleem. Konden gewoon retour met een retourlabel van Leds4Life. Helaas waren de bestelde lampen niet meer voorradig. Vandaar maar 4 sterren. Maar verder netjes afgehandeld door Leds4Life.
Arend Onrust
Trage levering
Hoe beoordeel je Leds4Life?
K. Geerts
Duurde even dat de post het bezorgde. Ondertussen contact opgenomen en ben keurig geholpen. Prima service dus.
René
Goed product en zeer goede prijs
R Smaardijk
Netjes geholpen, puik
Joo van Domselaar
Makkelijk in gebruik en snel geleverd
Ron Bouw
Snelle levering, compleet en duidelijke omschrijving artikel. Geslaagde klus keuken verlichting, na lang en zorgvuldige zoektocht!
Michael Rothermel
All good even to Germany ;)
Jan Alofs
Ondanks de vertraging in de levering, werd ik door de medewerkers heel correct en behulpzaam te woord gestaan.
Clement Eijffinger
Zeer snelle en correcte levering
Marjo
snelle en juiste levering
lex
Na een stroomstoring was de led trafo van ons bed stuk. Even zoeken op internet bracht mij bij leds4life. Ik had nooit van ze gehoord maar ze zijn aangesloten bij webwinkel keur, dus toch maar geprobeerd. Prompt en netjes werd de trafo geleverd en we genieten weer van onze lampjes en oplader aan het bed. Een zeer tevreden klant, dus.
Peter
Goed advies en snelle levering
Erik
Snelle levering voor prima prijs. Voor een artikel wat niet leverbaar was is een passend alternatief geleverd. Erg prettig.
Alphons Lohman
Snelle Levering. Tot volle tevredenheid.
T Houtveen
Snelle service
Marcel Kooijman
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Alex Achterhuis
Geleverd volgens afspraak, en goede prijs / kwaliteit verhouding
wibo dirks
Een ieder die lampen zoekt
Cees
Goede prijs en snelle levering