Ledsmove
Lichtgevende voetballen van Led's Move zorgen ervoor dat jij ook in de avond kunt blijven voetballen! Hoge kwaliteit voetballen met ingebouwde led lamp lichten op in het donker waardoor jij de bal kunt blijven zien.
Led's Move Now!
8,2
  • Gera
    Review voor Ledsmove

Zoals afgesproken een 5 sterren review aangezien alles is opgelost!

Wat fantastisch zoals afgesproken laat ik weten dat alles opgelost is en blije kindjes want sinterklaasavond was compleet met de lichtgevende producten!!!

Een ander meisje vond de bal zo leuk dat we er nog een bestellen💕

Antwoord van Ledsmove

Hallo Gera, allereerst bedankt dat je gekozen hebt voor LED'SMOVE.
    We hebben jouw order in eerste instantie goed ontvangen en ook meteen verwerkt en verzonden. Ik kan echter ook zien dat bij Post.nl de levering is zoekgeraakt. Daarom ga ik vandaag zorgen dat jouw bestelling opnieuw wordt verzonden naar jouw adres in Eindhoven. De lichtgevende schoenveters stuur ik vandaag separaat op omdat die inmiddels in de webshop zijn uitverkocht. Ik zie dat je gisteren pas gemaild hebt voor de status van jouw order en wij pakken dit vandaag meteen op. De oorzaak van de late levering is voor ons ook overmacht.
    Jammer dat je dit dan meteen beoordeelt met 1 ster.
    We wensen jullie een mooi sinterklaas feest toe, team LED'SMOVE

• Iris
    Review voor Ledsmove

Zo leuk! 🌈 Mijn kids zijn helemaal fan van het speelgoed van LedsMove. Doordat het licht in het donker geeft, kunnen ze nog lekker even buiten spelen als het schemert. 💫
    Ik vind het zó fijn om ze bezig te zien in plaats van achter een scherm, en het ziet er ook nog eens supertof uit in het donker! 🙌🏼
    Echt een aanrader voor ouders die hun kinderen wat extra buitenspeelmagie willen geven. ✨

Antwoord van Ledsmove

Hallo Iris, jij bedankt voor jouw enthousiast bericht en 5 sterren beoordeling.
    We vinden onze lichtgevende producten zelf ook heel cool en zien dat we hiermee het buitenspelen leuker maken en zo de schermtijd binnen verminderen. Veel plezier nog! Team LED'SMOVE

• Hoe beoordeel je Ledsmove?