Lege-Capsules.com

Lege-Capsules.com

Wij vertellen u graag meer over Lege-Capsules.com. Wat begonnen is met een kleine capsule machine en een hobby om eigen supplementen te capsuleren, is uitgegroeid tot een passie om iedere ondernemer, zorgverlener of hobbyist van hoogwaardige capsules te voorzien.
gezondheid laboratoriumapparatuur
De zekerheden van https://lege-capsules.com/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij vertellen u graag meer over lege-capsules.com. Wat begonnen is met een kleine capsule machine en een hobby om eigen supplementen te capsuleren is uitgegroeid tot een passie om iedere ondernemer, zorgverlener of hobbyist van hoogwaardige capsules te voorzien.

Het was lastig om een geschikte aanbieder te vinden die klein, maar ook in bulk kon leveren. Na meerdere, negatieve ervaringen bij andere lege capsules verkopers, besloten we het zelf te doen. Na uitvoerig testen hebben wij ons uitgebreide en kwalitatieve assortiment samen kunnen stellen.


Bekijk Manifest