Let's Dough It

Let's Dough It

Dé ONLINE eetbare Cookie Dough store van Nederland. Ambachtelijk bereid, veilig rauw te eten, met heerlijke smaken, unieke Cake Batter en Vegan opties. Ook geschikt tijdens de zwangerschap! Bestel eenvoudig online jouw favoriete koekjesdeeg, cakebeslag en andere zoete snacks bij Let's Dough It.
eten cookie dough levensmiddelen
9,5
Filter 3627 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2049 met beschrijving

• Maaike
    Review voor Let's Dough It

Heel eerlijk, ik had me hier enorm op verheugd maar na een paar happen werd ik gewoon echt misselijk ervan. Het valt enorm zwaar op de maag en vond de smaak niet heel bijzonder. De vegan varianten waren ook erg droog en hard. En de rode velvet bueno maakte me direct misselijk.

Terwijl ik normaal dol ben op deze smaken.

• Demi S.
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Snelle bezorging, goed ingepakt, en heerlijke inhoud!

• Hoe beoordeel je Let's Dough It?

• Soni
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Ik heb geen sprinkels gekregen bij de cake batter. had me daarop verheugt :( had in de reviews gelezen dat het eerder bij iemand is vergeten. Maar het was mijn eerste bestelling dus ik had eigenlijk juist verwacht dat alles wel goed zou gaan.
    Maar goed. Het was heerlijk. Ik vond de normale cookie dough en de cake batter het lekkerst en dit is absoluut voor herhaling vatbaar.

• Wouter Oppenbrouwer - De Winter
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Guilty pleasure numero uno!!!
    De hemel in een potje …

• Samantha Ramdien
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Het kwam snel binnen en smaakte goed

• rose
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Absolutely delicious, especially the cookie bars. I wish we could order those separately year-round! Thank you for obviously loving what you do

• Bram
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Mooie prijzen en goede service.

• Kimmi Hoeyberghs

Super lekker

• Megan B
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Echt geweldig! Super lekker!

• mona hamameh

goed Nutzly

• Tamar Elmensdorp-Lijzenga
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Duidelijk wanneer je bestelling verzonden gaat worden

• Sharon Maatje
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Het is duidelijk wanneer je bestelling wordt verstuurd. Het bestel proces is makkelijk. Alle ingrediënten en allergenen zijn makkelijk te vinden. Het is wat aan de prijzige kant, maar het is het zeker waard.

• Elisha Fens
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Duurde even voor bestelling aankwam. Maar cake batter is echt heerlijk!!!

• Gergö Vajon
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Goede service, nette prijzen en overheerlijke koek en cakebeslag!

• Milly
    Review voor Let's Dough It

Veel te lekker ook de koekjes van het deeg zijn geweldig. Ik koop het niet meer; veel te gevaarlijk!!!! :D

• Desiree Lagerburg
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Twee keer besteld en twee keer raak. Vers, smaakvol en netjes op tijd. Moest last-minute de levering verplaatsen; één mailtje en het was zó geregeld. Heerlijk spul + service die meedenkt. Aanrader!

Antwoord van Let's Dough It

Hoi Desiree, super lief! Was helemaal geen probleem. Heel erg bedankt voor de lieve woorden! Groetjes, Farisha

• Shenna
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Heerlijk de combinatie! Zonder buikpijn kunnen genieten van cookie dough! Ik ben verliefd en een vaste klant.

Antwoord van Let's Dough It

Hoi Shenna, heel erg bedankt voor deze lieve woorden! Ik ben ontzettend blij met jou als vaste klant! Groetjes, Farisha

• Amanda van Leeuwen
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

Lekker en een leuk pakket samen stellen.

Antwoord van Let's Dough It

Hoi Amanda, heel fijn om te lezen dat je de Voordeelpack zo leuk vond. Bedankt voor het delen! Groetjes, Farisha

• Luna
    Review voor Let's Dough It

Ik heb de velvet en pindakaas/hagelslag besteld, de velvet is lekker maar toch proef ik een soort chemische smaak. pindakaas is wel enorm lekker (ook chemische smaak maar proef hem wat minder) maar raak er wel snel misselijk van, en krijg daarna toch pijn aan mijn buik.

Antwoord van Let's Dough It

Hoi Luna, heel erg bedankt voor de review. Vervelend om te horen dat er een soort van chemische smaak bij had en dat je snel misselijk werd. Ik heb navraag gedaan bij een aantal klanten die in dezelfde periode hebben besteld, maar degenen die daarop antwoorden gaven aan niet een soortgelijke ervaring te hebben gehad. Zou je mij een e-mailtje willen sturen? Dan kunnen we het er nog even verder over hebben. Ik ben namlijk erg benieuwd waar dit dan mogelijk aan gelegen heeft. Groetjes, Farisha

• Debby Jansen
    Geverifieerde klant van Let's Dough It

De cake batter is om niet te versmaden. De rest ook geprobeerd maar deze springt eruit!

Antwoord van Let's Dough It

Hoi Debby, heel leuk om te lezen dat de Cake Batter zo in de smaak valt! Het is ook een van de bestsellers. Ik zie je graag terug! Groetjes, Farisha