Leuk & Mooi
Bewaar alle tedere herinneringen bij elkaar in onze mooie memory boxen, vul de memorybox met naam met onze bewaarzakjes, echofoto doosje, haarlok en tanden doosje of een van de andere memorybox accessoires.
Bianca R.
Mooie gepersonaliseerde producten! En al mooi ingepakt.
Anouk
Snel ontvangen, goed aangekomen erg tevreden mee
Hoe beoordeel je Leuk & Mooi?
Claudia Van Grieken
Schattig badjasje besteld geborduurd met naam. Ziet er mooi en verzorgd uit. Top!!
Ad Hermans
Mooi en goed verzorgd product. Goed en snel geleverd. Ben er blij mee
Ella Van breugel
Snelle levering en netjes en goed ingepakt .
Onze zoon en schoondochter waren er heel erg blij mee .
Eerste kerst samen in hun pas gekochte huis .Antwoord van Leuk & MooiBedankt voor de mooie review 🙏🏻
Veerle Cnudde
Prachtige geboortekoffer ontvangen.
Vlot contact met verkoopster omtrent eigen personalisatie en mogelijkheden.
Zeer snel ontvangen na het bestellen. -
Inge
Een badjas met naam besteld. Mooie kwaliteit en borduursel is heel netjes. Verwachtingen op de website kloppen in het echt. Zou leuk zijn als er ook voor de grote kinderen een badjas te bestellen is?!
Antwoord van Leuk & MooiBedankt voor uw review, de website en het aanbod is in uitbreiding.
inmiddels hebben we van alle kleuren ook 2-4 jaar leverbaar. -
Soraya Van Pinxteren
Ik ben onwijs goed geholpen door Yvonne, zowel via de chat als erna. Samen met Yvonne heb ik een cadeau op maat kunnen maken obv het geboortekaartje van mijn vriendin. Dit maakte het cadeau heel persoonlijk. Nogmaals heel erg bedankt!
Melissa
Hele fijne service, prachtige creaties. Super leuk voor later!
Joke Maan
super mooi, fijn contact en een professional in haar werk
Een moeder
Mooie box voor mooie herinneringen.
Vlot geleverd met goed overleg.
Zeker een aanrader -
Lisa van der Bruggen
Yvonne is geweldig in wat ze doet! Niet alleen maakt ze prachtige, gepersonaliseerde, houten memory boxen en andere spulletjes, ook haar service is precies zoals het hoort te zijn bij dit soort spullen: persoonlijk. Bij de eerste bestelling zijn we via een facebookgroep van onze kindjes met elkaar in contact gekomen, maar nu onze tweede geboren is wist ik zeker: ik wil weer bij Leuk & Mooi een mooie memorybox bestellen! Weer in overleg met het lettertype van ons geboortekaartje. Ik zou iedereen aanraden bij Yvonne te bestellen!
Anoniem
Een leuke spaarpot! En een hele snelle levering.
Erica Van Zanten
Mooi gedaan en snelle levering
E
Makkelijk besteld, heel snel een cadeaubon per mail ontvangen.
Tamara H
Snelle levering van mooi geboorteborden van onze zonen. Vriendelijke eigenaresse die erg betrokken is en vriendelijk in contact
Linda
Fantastisch persoonlijke en snelle service
Wendy Westerink
Snelle levering mooie kwaliteit top service.
Joelle De nijs
Super blij met de box! Bestelling werd ook super snel geleverd.
Marga Bongers
De Herinneringsdoos
Zo "LEUK" om deze te geven
Voor herinneringen van het leven
Stevig en mooi afgewerkt
Het hout is onbehandeld
Vele opties mogelijk
Ik heb een afbeelding en tekst van het geboortekaartje op de deksel laten graveren en aan de binnenzijde van de deksel een persoonlijke tekst
En het is zo "MOOI" geworden
Dankzij Yvonne Van Leuk&Mooi
Heel fijn contact, denk aan mogelijkheden om samen tot een mooi resultaat te komen
En wat fijn de memory box kon ik snel bewonderen, ivm de snelle verzending
Nogmaals een groot Dankjewel