Leukeregenjasjes.nl

Leukeregenjasjes.nl

De wind- en waterdichte regenjassen van Hublot Mode Marine zijn hip en tijdloos tegelijk. Dankzij de Bretonse streepjesvoering voelen de regenjassen soepel en comfortabel aan. Voor groot en klein te bestellen in vrolijke kleuren en diverse modellen voor hem en haar. Regent het niet? Ook prima! Want de jassen van Hublot Mode Marine zitten gewoon lekker en zijn fijne "tussenjassen".
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Ingrid en ik woon in Koog aan de Zaan. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, op wie ik enorm trots ben.
Tijdens een heerlijke vakantie in Bretagne kwam ik de prachtige regenjasjes van Hublot Mode Marine tegen. Ik was op slag verliefd op de vrolijke kleuren, de soepele kwaliteit en de Bretonse streepjesvoering! Terug in Nederland heb ik contact met Hublot opgenomen. We zijn gaan samenwerken en ik al snel werd ik de enige leverancier van de regenjasjes van Hublot Mode Marine in Nederland.
Sinds 2017 ben ik officieel importeur van Hublot Mode Marine en inmiddels zijn er ruim 80 winkels die onze regenjassen verkopen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.