Leukesigarettendoosjes.nl
Belin
doosjes goed ontvangen en bedankt voor het kaartje, leuk en attent.
YKV
Gebruiksvriendelijke website en ruim assortiment, er valt wat te kiezen. Snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij, hartstikke leuk!
Hoe beoordeel je Leukesigarettendoosjes.nl?
H.J Van nieuwpoort
Ik denk dat het een handig product is. Daarom 2 sterren. wij hebben onze bestelling tot op heden nog niet ontvangen. We moesten geduld hebben ivm de sneeuw e.d. Alsof we daar geen begrip voor zouden hebben... Daar waar andere pakketten en post binnen zijn gekomen, lijkt dit pakketje echt kwijt, dus over het product kunnen we niks zeggen. Wanneer je een email stuurt, krijg je wel snel een reactie. Dus dat is ook een pluspunt!
Antwoord van Leukesigarettendoosjes.nlBeste mevrouw, meneer,
Uw bestelling is op 6 januari verzonden. Tot en met dit weekend was het nog bijna overal glad en moeten achterstanden ingelopen worden. Het kan heel goed dat andere post wel eerder binnenkomt. Het ligt er maar net aan via welk sorteerpunt het gaat. Ik zou u echt willen vragen nog even geduld te hebben. Wilt u contact opnemen als het er vrijdag nog steeds niet is? Mijn excuses voor het ongemak maar helaas hebben wij hier geen invloed op. Wij hebben hier zelf ook post die we pas na 10 dagen ontvangen.
leukesigarettendoosjes.nl -
Henk Kuiper
Een super bedrijf. Of je nou veel of weinig besteld. De persoonlijke bedankjes zijn top. Al meerderen keren wat bestel en super sneel levering. Aanrader ook voor leuke kadotjes voor rokers.
Abbeny Xhofleer
Super leuk winkeltje, snel geleverd.
Petra Luijten
Een hele snelle levering en netjes verzorgd.
Met een handgeschreven berichtje erbij echt super leuk.
Ruben Smeenk
Snelle levering, mooi doosje en een persoonlijk bedankbriefje erbij
Roger Marx
Zeer snelle levering
Clasina
Precies wat ik zocht en snel geleverd.
Jannie Capelle
Leuke cadeaus en snel geleverd
Bianca Zwaans
Duidelijke site, snelle levering, goede producten. En je krijgt een leuk handgeschreven bedank kaartje voor de bestelling! Super lief!
Pimm
Prima service, snel geleverd en artikelen precies zoals beschreven
Kevin W
Snel verstuurd en mooie kwaliteit ontvangen 👍🏻 top
Yvonne Puts
Nog steeds niks ontvangen, zou binnen 3 dagen bezorgd worden inmiddels zijn we een week verder en nog niks
Antwoord van Leukesigarettendoosjes.nlBeste Yvonne,
Heel vervelend dat u nog niets ontvangen heeft. Echter, wij zeggen nooit dat er binnen 3 dagen bezorgd wordt, simpelweg omdat wij dat niet kunnen zeggen omdat wij helaas afhankelijk zijn van Post.NL.
Uw bestelling is de volgende dag verzonden. Momenteel is het door Black Friday en de aanloop naar de feestdagen alweer erg druk bij de Postbedrijven waardoor vertragingen kunnen ontstaan.
Wilt u contact met ons opnemen als u vrijdag nog steeds niets ontvangen heeft?
Leukesigarettendoosjes.nl -
Claudia M.
Leuke artikelen, goede prijs en pijlsnel verzonden.
Renske Harders
snel geleverd, en echt waar voor je geld en betrouwbaar
Christina Stel de Groot
Leuke producten
Super snel geleverd!
Helemaal top! -
Tim. Driscoll
mooi doosjes.
Joop
Geweldige service, toen mijn adres onduidelijk was werd er keurig naar geïnformeerd. Top.
Jolanda
Goede service snel geleverd persoonlijk handgeschreven briefje