Leukigheidjes
Annemiek Van maanen
Lieke l
Helaas een hele andere bestelling ontvangen. Na heel snel contact met klantenservice wordt de goede bestelling snel opnieuw verzonden. Echt heel fijn!
Hoe beoordeel je Leukigheidjes?
Miloe Stavorinus
Snelle service en mooie producten!
Jennifer
Snelle levering en ook direct mooi ingepakt. Gaat cadeau aan opa en oma voor moeder-/vaderdag
Antwoord van LeukigheidjesDankjewel voor je leuke review Jennifer en veel plezier met geven! Groeten Anita
JW de Vries-Bode
Mooie en fijne boekjes wat een herinnering blijft.
Voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven.
Snelle service en makkelijk om te bestellen.Antwoord van LeukigheidjesDankjewel voor je leuke review en veel plezier met het bijhouden van de invulboeken. Groeten Anita
SvH
Na 8 dagen is het pas bezorgd
KATIE DE GELDER
Door de goederen op te sturen. Niks ontvangen
Niels Borgonjen
Heel mooi boek, en erg leuk hoe persoonlijk het was
Lysanne
Ontzettend leuke producten en een erg fijne service. Ik wilde meerdere wensbuisjes als bedankje, maar had het op een verkeerde manier besteld (een zet i.p.v. los), dit was gauw geregeld door een mailtje te sturen. Er werd fijn meegedacht over wat ik wilde en heb geld teruggekregen doordat dit goedkoper bleek
Antwoord van LeukigheidjesDankjewel voor het delen van je review Lysanne vinden wij erg leuk om te horen. Groeten Anita
Vera
Ik gebruik de dagplanner nu al een tijdje privé, en de kwaliteit is goed. Ik was er zo enthousiast over dat ik besloot mijn klanten als eindejaar attentie ook iets bijzonders te geven. Ondanks de drukte in de kerstperiode werd alles verrassend snel geleverd. De producten zijn niet alleen mooi, maar ook stevig en stijlvol. Ik heb ze vol vertrouwen en met veel plezier naar mijn klanten verstuurd. De reacties waren erg positief. En alsof dat nog niet genoeg was, werd ik zelf ook nog verwend met een extraatje bij mijn bestelling. Dankjewel voor deze fijne ervaring. Jullie hebben mijn verwachtingen meer dan overtroffen.
Marjolein Bezemer
Super snelle levering en product is om door een ringetje te halen!
Japke Bonsma
3 jaar terug ook oppasboekje besteld, nu 2e kleinkind opkomst dus 2 nieuwe besteld.
Jolanda
Keurig verpakt en snel bezorgd.
Bert
Antwoord van LeukigheidjesBedankt voor je review Bert!
Esther
Niet ontvangen wat ik heb besteld helaas.
Esther Ham-Karremans
Geen idee! Ik heb nog steeds niks ontvangen!!
Antwoord van LeukigheidjesDag Esther, bedankt dat je de moeite hebt genomen voor het invullen van de review. Ik zie in de Track and Trace dat je pakket een dag later is bezorgd, helaas zijn de verzendtijden van de postNL langer in drukke december maanden. Ik zou je willen vragen om je review te herzien en te baseren op de service van onze producten en niet op de verzendtijden van de postNL.
Dankjewel alvast voor de moeite.
Gegevens van je pakket
Track & trace-code3SNXEJ6631235
GegevensGewicht: 0,22 kg Details: 16 x 3 x 26 cm
Beschrijving#15128
De reis van je pakket
Zending is bezorgd in de brievenbus
7 december 14:57
Bezorgd op 7 december 14:57
7 december 13:50
Bezorger is onderweg
6 december 5:30
Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt
Toon alles
O Jansen
Erg blij met de cadeautjes.
Makkelijke site om te bestellen en niet duur.Antwoord van LeukigheidjesDankjewel voor je leuke review en fijn om te horen dat je blij bent met onze producten. Veel plezier ermee.
LienV
Zeer tevreden
Antwoord van LeukigheidjesBedankt voor je review! veel plezier met de bestelling.
Sofie Keersmaekers
Vlotte en correcte service! Mooie profucten.
SusanVM
Prima levertijd alleen is de prijs relatief wat hoog. Wel prachtig spul