Leukigheidjes
Esther Polhuijs
Snelle levering. En omdat ik een verkeerd product binnen kreeg, werd dit meteen behandeld en is het juiste product opgestuurd. Een hele fijne service dus!
Marlou Kemna
Hele leuke dingen te krijgen, had het snel in huis en ziet er allemaal top uit!!
Antwoord van LeukigheidjesDag marlou bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je bestelling. Groeten Anita
Hoe beoordeel je Leukigheidjes?
Vivian Welleman
Goede
Antwoord van LeukigheidjesDag Vivian,
Bedankt voor je bestelling en je review.
groeten,
Anita -
Patty Fenten
Prima service, snel geleverd!
Antwoord van LeukigheidjesDag Patty bedankt voor je 5 sterren beoordeling! Veel plezier met je bestelling. Groeten Anita
Eva Rentrop
Heel leuk ! Precies zoals verwacht!
Antwoord van LeukigheidjesDankjewel voor je beoordeling! Worden we heel blij van! Veel plezier met je aankoop!
Femmy
Fijne service. De levering was snel, het product mooi ingepakt en de planner voldeed aan alle verwachtingen. Een prachtding!
Antwoord van LeukigheidjesSuper leuk om te horen, dankjewel voor je mooie beoordeling!
Evelien Vijgen
Goed ingepakt, de buisjes zien er gezellig uit die ik heb besteld. Nu nog de reacties zien van de ontvangers ☺️
Antwoord van LeukigheidjesDag Evelien! Leuk om te horen. Veel plezier met versturen!
Sharon
Snelle levering en duidelijke communicatie
Antwoord van LeukigheidjesDankjewel voor je beoordeling! veel plezier met je bestelling.
Sandra
Snelle levering en erg vriendelijk
Antwoord van LeukigheidjesDankjewel! Veel plezier met je bestelling!
Mo
Meteen reactie op mijn mail. Snel verzonden
Antwoord van LeukigheidjesDankjewel! Veel plezier met je bestelling.
Laad meer