Lichtpuntjes
hr
Ongelooflijk dat jullie producten verkopen die 9,95 kosten en dat je dan de eis stelt dat de bestelling 10 euro is om voor verzending in aanmerking te komen, echt stompzinnig beleid. En mijn bestelling kwam thuis aan terwijl ik een ander bezorgadres opgegeven had, moest ik het zelf alsnog versturen. Jammer, want jullie hebben mooie producten, maar dit maakt het een moeizame ervaring.
Jeanne van Alst
Goeden keurig geregeld
Hoe beoordeel je Lichtpuntjes?
Jamie De ronde
Netjes afgeleverd op het adres van de mensen waar het nodig was
Miranda
De items zijn verrassend origineel en duidelijk met aandacht bedacht. Ze helpen op een warme en persoonlijke manier om betrokkenheid en medeleven te tonen — precies wat je wilt als woorden soms tekortschieten.”
⭐ Enthousiast & aanbevelend -
Bieke Crabbe
Levering was zoals afgesproken.
Yvonne Elsen
Gewoon geweldig!
Kim Haarman
Snelle service, mooi lichtje. De accesoires vallen er wel snel af,maar eenmaal draaiend is het een mooi gezicht. Gaf ons troost tijdens de kerstdagen.
Diana
Snelle service en een prachtig pakketje
Paulien Straus
Snelle levering en een
Lianne
Lisa reageerde snel per e-mail, gaf goede informatie en was behulpzaam. Ik heb het pakketje zelf niet gezien, maar de ontvanger was er heel blij mee. Dank voor de goede service!
Danny
Heb het zelf niet in het echt gezien omdat het gelijk verzonden is naar de ontvanger, maar de levering was snel!
Ditte
Mooi verpakt, snel verzonden
Christa
Prachtig verpakte troostgeschenken met voelbare liefde verstuurd.
Elise Van Vugt
Mooi verpakt...met zorg..dank
Petra Pluim Mentz
Mooie geschenken, goed geregeld.
Agnes Gorter Pels
Prachtige kerstengeltjes
Mw Maas
Snel verstuurd en ziet er prima uit.
Corrie Vink
Snel geleverd zoals beloofd, heel fijn.
Fons Slieker
Snelle levering, mooie gepersonaliseerde kaart: zo op een betekenisvolle manier troost kunnen bieden op afstand. Dank daarvoor.
Carolien
Snel bezorgd. Voldoet aan verwachting.