Licono
Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap per 28-08-2025 ingetrokken
peper@boulderstijl.nl
Autocad licentie was direct geleverd kon direct aan de slag
Emma
Ontzettend vaag, doet waarschijnlijk aan ideniteitsdiefstal van een of andere school en heeft rare regels als twee staps verificatie niet aan mogen zeggen. Het is goedkoop adobe, maar ik heb sterke twijfels over de legaliteit en waarom de website dit keurmerk heeft.
Pep
Snel geholpen met het retoursturen van de licentie die niet zo bij mij paste
Verkopen student licenties
Geen reactie op retour vraag nadat je geconcludeerd hebt dat de licentie maar 2,5 jaar is ipv 3. Daarnaast is het ook nog een student licentie waardoor alles vol zit met watermerken. Waarmee ze juist adverteren dat het niet zo is.
Update 20-8-2025: gelukkig via klarna betaald en al ervaring met klarna. Ze reageren niet op mail wel via whatsapp. Maar willen me verplichten eerst te betalen aan klarna daarna kunnen ze pas besluiten of ze iets gaan doen.
De reactie van licono hieronder moet zeggen dat er een kleine waarheid in zit. De student licentie is tot maart 2028 dus 2 jaar 8maandenAntwoord van LiconoBeste anoniem,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. We vinden het jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad en willen hier graag op reageren.
Onze licenties zijn altijd officiële commerciële versies en bevatten nooit watermerken. Ook leveren wij geen student- of triallicenties. Dit kunnen wij ook aantoonbaar bewijzen via onze leveringsgegevens en de officiële softwarecontroles.
Wat betreft de looptijd: wij bieden uitsluitend de licentieduren aan die in de productomschrijving vermeld staan. Een licentie van “2,5 jaar” zoals u aangeeft, leveren wij niet.
We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, maar de informatie in uw review komt helaas niet overeen met hoe onze licenties daadwerkelijk geleverd worden. Om toekomstige klanten een correct beeld te geven, willen wij u vriendelijk vragen uw review te herzien of te verwijderen. Uiteraard staan wij altijd klaar om u persoonlijk bewijs te leveren en uw vragen te beantwoorden.
Peter
Zeker een aanrader voor deze prijs
Can
Had mijn bestelling niet ontvangen, stuurde een appje en het was binnen 10 minuten verwerkt
Gaiyo
De licentie van Autodesk van Licono werd snel geleverd
Justin
Al hun eigen voorwaarden komen ze werkelijk niet na.
Leveren binnen 1 uur? Nope
Retour beleid? Maak je geen zorgen. Keurig gespecificeerd op de site zoals ze het NIET doen.
Support mailadres? Werkt niet.
Verzoek om uitleg na afwijzing geld retour simpelweg ''Nee doen we niet'' Wat er in de voorwaarden staat doet er niet toe.
Licenties worden verstuurd met vreemde emailadressen en wachtwoorden die je moet gebruiken.
Ik schrijf nooit reviews, voor deze partij maak ik zeker een uitzondering. Wat een ontzettend slecht bedrijf!
Antwoord van LiconoBeste Justin,
Dank u wel voor uw review. We vinden het jammer dat uw ervaring zo negatief is en willen graag een aantal punten rechtzetten.
Onze levertijden zijn duidelijk: licenties die direct op voorraad zijn, gaan meestal binnen een uur de deur uit. Wanneer een product tijdelijk niet op voorraad is, hanteren wij een levertijd van maximaal 24 uur, zoals ook vermeld op onze website. Uw bestelling is binnen die termijn geleverd.
Ons retourbeleid wordt correct toegepast volgens de voorwaarden en geldende wetgeving. Ook ons support e-mailadres werkt, en we hebben dagelijks contact met klanten via zowel e-mail als WhatsApp en livechat.
Wat betreft de manier van leveren: sommige licenties worden tegenwoordig verstrekt via accounts met inloggegevens. Dit is in de productomschrijving aangegeven en is bij digitale softwarelicenties een gebruikelijke methode.
We begrijpen dat de ervaring voor u niet vlekkeloos is verlopen, maar uw review schetst nu een beeld dat niet klopt met hoe wij daadwerkelijk werken. We willen u daarom vriendelijk vragen om de review te herzien of aan te passen, zodat toekomstige klanten een eerlijk beeld krijgen. -
Aurelio
Licono handelt met een zeer transparant business model. Ik heb zelfs de mogelijkheid gehad met een van de medewerkers een gesprek te houden via een call om beetje te weten hoe het nou allemaal goedkoop kon.
Peter V
Klantenservice via email heeft me geholpen mijn adobe licentie te activeren
Marktplaats
Licentie were snel geleverd
Bastiaan
Verkoopt studentenlicenties terwijl zij aangeven zakelijke licenties te verkopen.
Sam
Nadat ik contact opnam via whatsapp was mijn bestelling snel verwerkt
Hendriks
Windows sleutels deed t niet. Klantenservice stuurde na circa een uur een nieuwe key op die wel werkte
Lucas
Vooraf vroeg ik als Autocad werkte op mijn wat oudere macos versie, de medewerker bevestigde dat dit zou werken, na aanschaf en de software te downloaden kwam de melding waar ik voor vreesde. Installatie error. Ik gaf dit aan bij de klantenservice deze regelde een online afspraak om het op te lossen. Na een uur bezig te zijn was het eindelijk opgelost. Eind goed al goed alleen duurde dus wel wat
Sandra
Ik had voorheen bij een partij ook Adobe Cloud besteld alleen deze stopte met werken na een tijdje. Gebruik de licentie van Licono nu al 9 maanden zonder problemen en zal zeker verlengen. Dank!
Wim
Windows besteld, binnen 10 minuten geleverd en direct kunnen activeren zonder problemen. Klasse👍
Anoniem
Ik verwachte eigenlijk direct een sleutel in mn inbox te ontvangen maar duurde een uur. Stom van mij had er over heen gelezen op hun website
Geert L
Contact via whatsapp was snel en soepel. Ze hielpen me direct bij mn problemen die ik had
Peter
Snel geleved tevreden mee