Lideka Home

Lideka Home

LIDEKA HOME - BETAALBARE SLIMME LED STRIPS

Lideka is een merk dat zich concentreert op het produceren van slimme betaalbare Led strips. Op dit moment bestaat ons assortiment uit RGB led strips, RGBIC led strips, TV led strips en led strips pakketten.

Ons assortiment zal snel uitgebreid worden met andere soorten slimme verlichting. Wij onderscheiden onszelf van de concurrentie door een goede, degelijke kwaliteit te leveren met een lange levensduur, en de allerbeste service. Tegelijk dragen we bij aan een vermindering van energieverbruik.

Dit alles tegen een verkoopprijs die voor vrijwel alle burgers gemakkelijk haalbaar is. En op deze wijze creëren we voor iedereen een meer sfeervolle, aangenamere leefomgeving.
LED-strips Powerbanks Solar chargers
De zekerheden van https://lidekahome.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Lideka staan we voor Service, we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld zouden willen worden.
We leven vanuit behulpzaamheid, en doen graag iets extra's. Ook al is een goede service leveren onze verantwoordelijkheid.
Daarbij kun je er vanuit gaan dat we hoge eisen stellen aan kwaliteit, we leveren altijd een degelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs.
We zijn innovatief, en altijd vooruitstrevend, we denken aan het milieu en aan elkaar!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.