Liefs uit Giessenburg
Slaaptunnels, verzwaringsdekens, verzwaringsknuffels en andere verzwaringsartikelen
Carola
Mooie materialen en snelle service!
Miranda
Snelle levering, mooi stevig product en een fijne prijs. Mooi ingepakt, handgeschreven kaartje erbij, zeer persoonlijk, heel fijn! En het belangrijkste is dat het werkt. Mijn dochter is er heel blij mee, de verzwaringsknuffel ziet er schattig uit, is heel zacht en het geeft haar veel rust.
Hoe beoordeel je Liefs uit Giessenburg?
Marloes Schilders
Gerdine gaat altijd voor de beste kwaliteit en goed advies. Wij zijn weer enorm goed geholpen!
John Bouw
Hier vindt je nog ouderwetse service en er wordt met je meegedacht. Prima ga zo door!
Gerrie
Goede veilige producten, vriendelijk contact en prima service. zeker een aanrader.
Soraya
Ons zoontje van 3 slaapt
Wendy
Snelle reactie op mijn vragen, product geleverd binnen de verwachte periode en goed product. Heel tevreden
Rianda
Snel geleverd, voor de 3e keer een slaaptunnel besteld, maar nu eentje voor het logeeradres. Heel blij mee
Aimee
Prachtige deken, precies zoals we telefonisch besproken hadden. Heel fijn ook dat er de mogelijkheid was tot telefonisch contact zodat ik de juiste keuzes kon maken. Gerdine was heel behulpzaam en vriendelijk, enorm klantvriendelijk. Onze zoon slaapt heerlijk onder zijn functionele maar ook hele mooie deken!
Hanna
Goed advies via de chat, mooie producten en snelle levering
Ruth van Pijkeren
Mooie kwaliteit
Yasmijn van achterberg
Super lief en mooi
Sabine
We bestelde de verzwaarde caipibara voor onze zoon. Wij zijn er allen gek op. Hij is heerlijk zacht en het spelen met de verzwaringskorrels is echt heerlijk. Ook de service was netjes in orde.
Jacqueline Antuma
Fantastische persoonlijke service. Ze denken met je mee over wat passend is voor jouw situatie. De producten zijn prachtig. Heel fijn. Bedankt.
Inge Bockweg
Leuke knuffel werkt goed bij mij ben er blij mee
Maaike Galema
Mooie pri
Rushlene Geerman
Snelle levering, eerder dan verwacht! Goede en snelle klantenservice!
Christa Jacobusse
Een super snelle levering maar in het bijzonder........ de zwaarte deken zó mooi gemaakt. We zijn er héél blij mee!!
Cynthia
Gerdine heeft fantastisch mooi werk geleverd. Ik wilde graag een specifieke knuffel laten verzwaren en dat heeft ze heel mooi gedaan. Het resultaat is echt supermooi en fijn geworden. En ze deed dat ook nog eens in goede afstemming en supersnel. Echt een aanrader dus! Dankjewel Gerdine.
Karin
Snelle levering voor een op maat gemaakt product en het is een super fijne slaaptunnel! Blij mee!