Liefs van Cindy
Handgemaakte baby- en kinderkleding, kinderkamerdecoratie en accessoires, persoonlijke en bijzondere kraamcadeautjes, toffe items voor speciale gelegenheden en feestdagen.
Lotte Hummel
Fijne ervaring
Guanita Goud
Super lieve vrouw. Pakketje is helaas (nog) niet geleverd maar ze reageert super snel op mails en denkt met je mee
Hoe beoordeel je Liefs van Cindy?
Barbara Veldhuizen
Super snel verstuurd en enorm leuk verpakt!
Michele Rosier
Pakket spoedig ontvangen, een cadeautje om te ontvangen en open te maken! Twee surprisepakketjes besteld, heel content met de inhoud. Producten voldoen aan (mijn) verwachting. Prijs kwaliteit m.i. in verhouding.
Marlous
Ik kreeg gelijk bericht toen de verzending verstuurd ging worde. en dat ging allemaal erg snel. De spulletjes waren er ook allemaal erg snel en ben er erg blij mee
Ela Fujawa
Mooie tas, dankje
Erieke
Veel leuke passende en creatieve spulletjes om zelf wat moois te maken van je cadeau. Leuke verrassingspakketjes en ik heb zo altijd iets persoonlijks te geven met wat extra aandacht en liefde☺️
Goede en snelle verzending, en wordt keurig op de hoogte gehouden van de status. Kortom, ik ben blij met jullie!
Mineke
Lineke
Prima en leuk!
Marcha van Dalen
Hele leuke cadeautjes!!
Esmeralda Oerlemans
Super service! Ik had in de avond 3x buisje met bloemetjes besteld en kreeg binnen 1 uur al een mail dat ze klaar lagen om af te halen.
Sharon van Meurs
Leuke spulletjes en snel geleverd!
Chandi Pronk
Super snelle levering!! Ziet er top uit.
Gergana
Responsive and very helpful. Quick responsive on emails. Ordered items are as per description & good quality. Highly recommended.
Hilly Kuijper
Goed verzorgd. Super tevreden
Maarten
Klantenservice heeft niet gereageerd op mijn vraag. Daarnaast was het soms een gepriegel om sommige dingen met plakband vast te zetten.
Martin Weterholt
Prima communicatie en snel verzonden. De inhoud stond wat mij betreft neit in verhouding tot de kosten (verrassingspakket moederdag)
Sharon Dielissen
Snelle service. Ik had cedeau voor moederdag nodig op mijn werk. Door een mail te sturen met de vraag heb ik het voor zaterdag kreeg ik meteen antwoord
Het werd dezelfde dag nog verstuur.
Super!!! -
Esther
Snelle levering, leuke traktaties, prima prijs. Dik tevreden!
Jennie
Mooie website met superleuke ideeën om cadeautjes samen te stellen of kant & klaar.
Snelle verzending en heel netjes verpakt.
Echt een aanrader deze website!