Lievespulletjes.nl
Wilma van der Heijden
Goede snelle levering
Len
Snelle levering, en speciaal voor mijn 3-jarige dochtertje in haar lievelingskleur inpakpapier verpakt.
Hoe beoordeel je Lievespulletjes.nl?
Liza
Leuk aanbod, snel in huis en mooi verpakt. Helemaal blij mee.
Dorothe Brands
Super leuk armbandje en mooi en op tijd bezorgd, dank
Rinske van den Tweel
Fijne snelle en persoonlijke service en heel blij met mijn bestelling!
Annette
Snelle levering en heel mooi verpakt
Pas Pas
Super goed contact en service
Tess Velberg
Snelle levering, en super fijn aan mijn extra wensen voldaan!
Lisa
Superleuke armbandjes, mooi ingepakt en snel geleverd.
Marry Jebali-Rondeltap
De levering was snel. Ik had bepaalde wensen ten aanzien van het product die ingewilligd werden. De mailwisseling daarover verliep erg vriendelijk en het ontvangen product was helemaal naar wens. Het kleine ontvangertje was erg blij met haar bijzondere armband!
Linda Wouters
Volgende dag al in huis, super! Mijn nichtje was heel blij met haar "grote zus" armband
Joyce Veldkamp
Super snelle service!
Marissa van Esch
Op 20 mei bestelling geplaatst en kreeg al snel bericht dat mijn bestelling verzonden was. Super snelle service! Alleen door postNL wel 1,5 week later pas binnen gekregen waar lievespulletjes natuurlijk niks aan kan doen. Gelukkig nog op tijd binnen gekregen en super leuk ingepakt! Dank jullie wel!
E Slot
Prima artikelen en snelle levering
Daniëlle Versteeg
Een super leuk armbandje en snelle service!
Kim Swinkels
Super leuk naar wens gemaakt, heel erg bedankt! + leuk ingepakt!
Antwoord van Lievespulletjes.nlMet liefde ingepakt!! Bedankt voor de review!!
Thea Eeuwijk
Snelle levering en schattige armbandjes. Mooi geschenk voor mijn kleindochters als hun zusje geboren is
Antwoord van Lievespulletjes.nlBedankt voor je review Thea! Veel plezier met je kleindochters!
Henny Nederlof
De volgende dag in huis en precies zoals op het plaatje, blij mee!
Antwoord van Lievespulletjes.nlFijn dat je het zo hebt ervaren! Veel plezier ermee!
Renee Bouwens
Hele snelle levering en erg mooi ingepakt
Antwoord van Lievespulletjes.nlBedankt voor je review Renee en leuk dat de extra liefde voor het inpakken is gezien!
Rebecca Smits
Goede service, snel verzonden. Kwalitatief erg goed!
Antwoord van Lievespulletjes.nlBedankt Rebecca voor je lieve review!