Light Battle
Thom
Geweldige laser guns! Met de oplaadbare batterijen meer dan lang genoeg kunnen spelen. Daarbij is de reset afstandsbediening echt een aanrader! Anti cheat functie is een zeer fijne optie om valsspelen te voorkomen. Ze schieten en spelen fijn, herladen is simpel, net als switchen tussen verschillende schietopties. Als laatste bonus is ook de klantenservice meer dan geweldig, zeer goede ervaring mee gehad.
Gert
De hoofd Piet gebeld op 2 December bij Light Battle of hij aan Sinterklaas nog snel kon vragen of hij voor mijn zoon een set Light Battle Rechargers, een Recharge vest en 2 active targets kon brengen. Die zoon van me moet zo braaf geweest zijn, want op 3 December stond Transport Piet al voor de deur! Kei snel dus. We hebben dan maar een beetje workload van die brave Sint zijn druk schema genomen zodat hij niet meer moest langskomen op 6 December en zelf het schoentje gevuld met Light Battle gear en 't jonge 't jonge wat een plezier de volgende dag en ik buikpijn van de rapen en de wortels.
Hoe beoordeel je Light Battle?