Lijfgoed
het leren vervaardigen van lingerie via online en offline lessen
10
44 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Sara Houbrechts
  Review voor Lijfgoed

  Een tijdje geleden heb ik de jaaropleiding gevolgd bij Cassandra. Omdat ik in het buitenland woon is dit volledig online gegaan. En dat is fantastisch goed meegevallen! Cassandra betrekt je ook online mee in de lessen en legt alles met hand en tand uit tot het duidelijk is. Ook als ik vragen had na de les stond Cassandra steeds klaar om te helpen. En daarnaast is het ook gewoon superleuk en gezellig om te doen! Zeker een aanrader!

 • Josien
  Review voor Lijfgoed

  Ik ben bezig met de thuisstudie Lingerie maken. Helder cursusmateriaal met uitgebreide stalen can alle materialen om een naslagwerk te maken en technieken te oefenen. Goede support, het gaat me beslist lukken huer wat mooi passends mee te maken!

 • Hoe beoordeel je Lijfgoed?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Nelly Braun
  Review voor Lijfgoed

  Mijn bestelling van het patroon werd heel snel geleverd.

 • Marianne
  Review voor Lijfgoed

  Ik heb de thuisstudie lingerie gedaan. Heerlijk in je eigen tempo, weg met de frustraties die ik had met de diverse openbare Youtube filmpjes. In de cursus werk je stap voor stap naar het eindresultaat, een slip en bh. Onlangs ben ik bij Cassandra langs gegaan (woon in de buurt) en kreeg een leuke en enthousiaste reactie op mijn eerste BH! Ze heeft een kleine aanpassing aan het patroon gemaakt en ik ben weer naar huis gegaan met materiaal voor een volgend project en een paar fijne tips.

 • Nelly Braun
  Review voor Lijfgoed

  Ik heb een curses lingerie maken gedaan. Er is altijd tijd voor vragen, ook buiten de curses tijd. Via email is Cassandra altijd te bereiken en kun je vragen stellen. Ook bij het kiezen van stof, kant en garen is er advies.

 • Lieske
  Review voor Lijfgoed

  Om een prothese bh te maken, heb ik mij opgegeven voor een cursus bij Cassandra. Toen kwam de lockdown en ipv fysiek les, ging het online. Na wat kleine digitale probleempjes, ging het super en heb ik een heel mooi setje gemaakt van het lingerie pakket dat Laura had samengesteld, helemaal naar mijn zin! Ik kan de online lessen dan ook ten zeerste aan bevelen! Evenals de webshop!

 • Nicolette
  Review voor Lijfgoed

  Ik bestel altijd al mijn lingerie benodigdheden bij lijfgoed : goed advies en informatie tav fournituren wbt kleur soort garen gebruik enz
  Fijn persoonlijk contact bij vragen .

 • Mieke
  Review voor Lijfgoed

  Bij Lijfgoed een workshop gevolgd. Bij de altijd bruisend enthousiaste Cassandra. Toen ik moest afhaken om gezondheidsredenen kreeg ik tip en uitleg o.a via mail. De webshop heeft een uitgebreide keuze en altijd supersnel levering naast advies en tips 💫

 • Miranda Rolfes
  Review voor Lijfgoed

  De webwinkel is heel erg uitgebreid, veel keus en snelle levering. Heb bij Lijfgoed ook de jaaropleiding gevolgd, zeker een aanrader zowel op lokatie en on-line een zeer goede begeleiding. Cassandra geeft je zo veel informatie mee met elke les. Kan niet wachten om het 2de leerjaar helemaal te kunnen volgen

 • Adrie Swets
  Review voor Lijfgoed

  Bestelling online gedaan maar persoonlijk opgehaald ,lag netjes klaar .

 • Monique van Gerven
  Review voor Lijfgoed

  Begonnen met een workshop lingerie maken, daarna vol enthousiasme doorgegaan met de jaaropleiding. Goede en duidelijke uitleg tijdens de les, maar ook als je er thuis niet uit komt kun je bij Cassandra terecht met je vragen. De webshop heeft volop keuze in alle benodigde lingerie materialen, als je ergens over twijfelt kun je altijd even bellen en wordt je goed geadviseerd. Bezoek aan de fysieke winkel kan ik ook aanraden, goede service en advies en snelle levering!

 • Daniëlle Bierens
  Review voor Lijfgoed

  Al weer een tijdje geleden dat ik de 3daagse cursus heb gevolgd, maar het was zeker de moeite waard! Ik heb er veel van geleerd, voor mij geen gekocht lingerie meer! Ze nemen de tijd voor je en het is er erg gezellig! Je kan er altijd terecht voor vragen ookal is de cursus afgerond.
  De webshop heeft snelle levering, altijd goede persoonlijke service!

 • Roland
  Review voor Lijfgoed

  Cursussen gevolgd bij Lijfgoed
  docente Cassandra Saeijs.

  Het is alweer enige tijd geleden dat ik de basiscursus lingerie en gevorderden heb gevolgd.
  Ik werkte destijds als hoofdontwerper,- stylist voor verschillende sportmodelabels.
  De extra kennis die ik heb opgedaan tijdens de lessen van Cassandra heb ik in de praktijk goed kunnen toepassen met name bij het ontwikkelen van dames badkledinglijnen.

  Er wordt gewerkt met helder lesmateriaal, een uitgebreid cursusboek waarin duidelijke uitleg over verschillende materialen en verwerkings-technieken staan.
  Cassandra verteld bij iedere les over het afpassen en attendeert je daarbij op handige tips ‘n tricks om het patroon aan te passen.
  Voor from scratch beginnende naaister komt ook het gebruik van de naaimachine en naai-technieken uitgebreid aan bod.
  Je werkt op je eigen tempo zowel in de les als thuis. Als er thuis vragen opkomen, kun je altijd even bellen of mailen om uitleg te krijgen.
  Het gehele werkboek wordt afgewerkt dus je moet er wel de tijd voor nemen.

  Kortom gedegen cursussen die worden gegeven door een creatieve, enthousiaste en gedreven vak-idioot.

 • Sara Houbrechts
  Review voor Lijfgoed

  Ik ben begonnen met de online beginnerscursus en nu bezig met de gevorderden (ook online). Online lessen volgen brengt soms moeilijkheden met zich mee, maar dat is hier geen probleem, Cassandra legt het uit tot je het begrijpt. De lessen zijn duidelijk opgezet en een plezier om te volgen. De beginners was leuk, maar de gevorderden nog veel leuker omdat je echt leert patronen op te tekenen op maat, dus een 'moeilijke' maat bestaat niet meer! De lessen zijn zeker een absolute aanrader!

 • Rebekka
  Review voor Lijfgoed

  Snelle levering, geweldige service en een heel lief team wat altijd klaar staat om je te helpen waar zij kunnen! Het is ook heel fijn om bij Lijfgoed te komen omdat het er altijd heel gezellig of je nu voor les komt of om iets te kopen.

 • Christel Welbie
  Review voor Lijfgoed

  Veel kennis aanwezig, duidelijke uitleg, altijd behulpzaam en oneindig veel geduld. Harde werkers met plezier en dat brengen ze over op hun klanten.

 • Yolande
  Review voor Lijfgoed

  Ik vond de thuisstudie Lingerie voor beginners ECHT LEUK om te doen. Je leert - op je eigen tempo - een slip en bh maken van A tot Z. De patronen worden speciaal voor jou gemaakt en opgestuurd. Bij elke stap hoort een duidelijk filmpje met wat je moet doen, hoe je het moet doen, waarom en welke valkuilen er zijn. Je krijgt toegang tot een facebook community waar je hulp kan vragen en ervaringen kan delen. Het is handig dat je bij Lijfgoed ook terecht kan voor (heel mooie en zachte) je materiaal en materiaaladvies, want dat bepaalt uiteindelijk ook je eindresultaat.

 • steffie van Oossanen
  Review voor Lijfgoed

  Thuis studie gekocht en gevolgd. Duidelijke uitleg in de filmpjes en bij vragen snel antwoord.

 • Jeanne Van Beekveld
  Review voor Lijfgoed

  Ik heb de thuisstudies gekocht.
  Geweldige uitleg in woord en beeld en met goede patronen!
  Ook de webshop is zeer uitgebreid , is iets niet duidelijk dan kun je bellen of wordt je gebeld👌🏻

 • Wilma
  Review voor Lijfgoed

  Duidelijke uitleg, snelle service, ook bij het beantwoorden van vragen