Lijmkam.nl
ivo
Snelle levering , vriendelijk en goede prijzen
Pieter
Goed geprijsd en goede kwaliteit RVS tegelprofiel. De levering ging niet zo snel als beloofd dus eigenlijk zou ik 1 ster minder doen. Maar dat werd, na contact, alsnog dezelfde dag opgepakt dus alsnog 5 sterren! Deze webshop biedt snelle service en direct contact via Whatsapp dus ik kom zeker nog een keer terug!
Hoe beoordeel je Lijmkam.nl?
Martine
Heel goede en snelle service, bedrijf beantwoordt vragen bijna direct en snelle levering.
joey
Top zaak!! Goede en snelle service. Aanrader! Als ik weer wat nodig heb bestel ik hier zeker weer.
Marc
Snel en correcte levering
A.F. Jansen
Er zat een verkeerd profiel bij, maar na contact werd de juiste de volgende dag geleverd.
Diana Serban
Very fast delivery. The product arrived in good order and is exactly as described.
Marco Cardoso
Een van de producten werd vervangen door een goedkoper product en ik heb geen terugbetaling of kortingscode voor mijn volgende aankoop ontvangen.
Antwoord van Lijmkam.nlBeste Marco
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen uw teleurstelling en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Zoals besproken hebben we het product vervangen omdat het oorspronkelijke artikel niet op voorraad was. Helaas hebben we toen niet opgemerkt dat het vervangende product iets goedkoper was — dat was onze fout, en dat hadden we meteen moeten corrigeren.
We hebben het prijsverschil inmiddels aan u teruggestort. We vinden het jammer dat dit via een review hebben vernomen, want we lossen dit soort zaken altijd graag persoonlijk en snel op. Maar we waarderen het dat u dit heeft gemeld, zodat we hier in de toekomst beter op kunnen letten. -
M. Post
Goed gereedschap en materialen voor een degelijke prijs.
Sjaak Boom
Het was snel bezorgd
Gerben Van Dansik
Snel geleverd
Perry van den Bogaart
Goede service en snelle levering
Roy Bouwhuis
Goeie prijs en degelijk
Bart
Snel ontvangen na het bestellen. Mooie prijs en ook kwaliteit.
Natascha De Poortere
Duidelijke webshop, goede prijs & snelle verzending.
Animesh Sinha
Great prices and good services. I had some queries and I was helped Joham in a very friendly manner. I would recommend them.
Vincent Van baarle
Maarten Bax
Snelle en correcte levering, goed produkt.
peter verwaters
snel bezorgd en zeer goed ingepakt tegen transportschade
Peter de Gier
Super geleverd. De PostNL had het pakketje kapot gemaakt, daar had ik een mail over gekregen. Ik kon het zo weer bestellen bij lijmkam, zij hebben alles geregeld met de PostNL. Super gedaan, en alsnog snel geleverd. Benaderbaar bedrijf zonder bandje of AI assistent aan de lijn, maar gewoon gelijk iemand spreken die er werkt, scheelt een hoop tijd. Oja, de profielen die geleverd zijn waren van goede kwaliteit en passen qua kleur exact bij onze tegels. Aanrader!!