Liman Home Decor | LimanOnline.com
keuken, huistextiel, decoratie, vloerkleden en nog veel meer!
Wij werken met bekende merken o.a zoals Korkmaz, Sanat Hali, Hisar, Kutahya, Arzum, Tac en nog veel meer !
Munire Demircan
Er zat een chocolade wikkel in de doos van een chocolade die reeds was opgegeten. Kwaliteit theepot valt tegen. Ik hou hem echter wel omdat ik de theepot wel nodig heb en geen tijd meer om een andere te bestellen.
FHHH
Super service! Nette klantcontact!
Hoe beoordeel je Liman Home Decor | LimanOnline.com?
Kai Missalla
Mega! Würde ich wieder bestellen
U D
Product stop working efter second use. It was informing with voice only first time. Second time only boild water and third time did not work at all. I do not recomend.
Antwoord van Liman Home Decor | LimanOnline.comHello,
Thank you for your email.
We didn't receive any complainment by e-mail or our whatsapp service.
We can help you but without letting us know is not a goodway of communication by write direct a 1-star review.
You can reach us easily with a video of the complainment to sent a whatsapp message to: Liman 1 +31 6 83 15 83 00 -
Tenzile Goynuk Das
Geen mails meer
Wolfgang Doppelreiter
sehr schnelle Lieferung. Tolle Pfanne
Zuhal
Snelle levering en heel goed verpakt
Tamer Kücük
Alles perfect!
Yasin Ozmen
Snell
M Oral
Bestelling heel snel bezorgd
Serap Kaya
Mooie prijzen en goede sevice!!
Anoniem
Goedkoop en snel geleverd
Hilal
14030
Ulrich Fritzsche
Mein bestelltes Produkt wurde einfach storniert.
leonie Vervoort
Top producten
Fijne communicatie
Ben er erg blij mee
Secuur en shatterproof ingepakt -
BEATA GARBARZ
Szybka i sprawna obsluga, bardxo dobrze zapakowany towar.
Eylem Akdag
Ürünlerimi
Anita Klaver
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Wel keurig overral antwoord op gekregen -
Naoual Ela
Mooie producten ,maar vind de klantenservice minder.
Zumra
Aan het begin van het proces van mijn bestelling was er een probleem met de levering(door de post). Mijn pakket werd door het postbedrijf weer terug geretourneerd. Ik had al ondertussen bijna een maand gewacht. Na het contacteren met Liman groep hebben ze een onderzoek gestart en direct nadat ze mijn geretourneerde pakket in ontvangst hebben genomen met hun speciale bedrijfsauto bezorgd. Ik vind dat ze erg betrokken waren toen ik ze het probleem ging melden en uiteindelijk ook hebben opgelost. Bedankt voor de service!