Limburgsgeschenk.nl
Limburgs Geschenk, écht Limburgse streekproducten.
Wg Van Gelder
Gewoon hartstikke vriendelierejk.
En daarbij nog hartstikke goed spul.
Mooier kan toch niet? -
Sylvia van Eijs
Zeer goed en snel geholpen.
Fijne communicatie.👍 -
Hoe beoordeel je Limburgsgeschenk.nl?
Diana Hulscher
Super bestelling en hulpvaardigheid!
Jolanda Nijdam-Wiegman
Snelle levering van de bestelde producten met een lief hand geschreven bedankje op de pakbon erbij.
Judith Groen
Koop al een aantal jaar producten bij hun. Goede website,snelle levering en altijd een persoonlijk geschreven bedankje in de doos! Zelfs af en toe als bedankje iets lekkers in de doos!
Nathalie van der Wall
Leuke cadeautjes en mooie Limburgse produkten, goeie service en snelle levering. Telefonisch contact was erg vriendelijk, echt een top winkel, ik zou er zo weer bestellen!!
Steef
Goed verpakt en goeie producten.
Bedankt voor de goede service en tot een volgende keer! -
Petra van Oosterhout
Heel leuk pakket besteld. Snel binnen met een persoonlijke boodschap erbij. Vind ik erg klantvriendelijk ☺️.
Carla Buhl-de Vries
Bedankt voor de levering naar ons hotel, al geproefd, heerlijk, te bewaren voor thuis.....
Erika
Snel geleverd, in een stevige verpakking. Nog een vraag gesteld via de mail, die werd ook snel en vriendelijk beantwoord.
Tineke Alferink
Snelle bezorging met een persoonlijke noot d.m.v. handgeschreven brief. TOP!!!
Sofie
Fijne service , met persoonlijke aandacht en bovenal lekker product ! (Maaskeitjes)
Henk
Heel lekkere koekjes. Keurig op tijd thuis bezorgd.
Lee Tonnaer
Ik kreeg een doosje Mergelblökskes cadeau. Verrassend. Ik heb meteen een aantal doosjes besteld. Dan heb ik een bijzonder cadootje om mee te nemen naar een verjaardag. Super.
Quinte
Super vriendelijke en snelle service! Zelfs een handgeschreven stukje tekst erbij!
Renée Reijers
Heerlijke pumpernickel besteld! Heel fijn te zien en belangrijk, dat de houdbaarheid datum nog vier maanden duurt.
R Cuperus
Hele snelle service! -
Dave Vaessen
Snelle service en goed geïnformeerd over verzending en bezorging
tim derks
Leuke producten en super mensen! Ik had gezegd dat het een cadeautje was. Hierdoor gaven ze wat verpakkingsmateriaal mee, wat super leuk!
Ook een hele snelle levering.
Echt een aanrader hier wat te kopen. -
Carel Steenbakkers
Orde werd duidelijk en overzichtelijk behandeld, je word als klant gewaardeerd.