Limburgsgeschenk.nl
Limburgs Geschenk, écht Limburgse streekproducten.
Marion den Bakker
Ene dag besteld en de volgende dag was het al bezorgd bij familie in Zuid-Holland. Heel snel in drukke tijden tegen Kerst. Fijn! Een foto gekregen, het zag er perfect uit. Ik weet zeker dat ze van de Limburgse producten gaan genieten. We zijn recentelijk in Zuid-Limburg geweest en behalve dat we van de mooie regio hebben genoten, natuurlijk ook van o.a. heerlijk zuur vlees en Limburgs bier. Dank jullie wel en fijne feestdagen.
Conn
Wij kregen onlangs een doosje Limburgse Mergelblokskes cadeau. Wat apart en lekker.
Komen zelf uit krijtlaag en waarderen dit enorm.
Meteen via site een bestelling geplaatst als kerstcadeautje om familie en vrienden hiermee kennis te laten maken. Als begeleiding bij de levering een handgeschreven briefje wat een extra familiair tintje gaf. Het was een groot succes en zijn blij dat we deze site hebben leren kennen. Peter en Judith bedankt😘 -
Hoe beoordeel je Limburgsgeschenk.nl?
Maria Seegers
De levering duurde wat langer ivm drukte bij post. Er zat een handgeschreven briefje bij, dit vond ik erg persoonlijk en leuk.
Sas
Snel geleverd, duidelijke en vriendelijke communicatie, pruduct zoals omschreven
Eva van den Eijnde
Persoonlijk, lekker en optijd!
Ineke Van Vliet
Excellent product en razendsnelle bezorging. Daarbij een persoonlijke touch, zodat het voelt of de bessengelei van mijn eigen bessenstruiken komt
Froukje Liebregts
Goeie service met persoonlijke touch
Karl
Quick delivery, lovely products and you can notice a huge amount of care on everything. Highly reccommend it.
Reiné Slotboom
Heel snel en netjes bij de jarige afgeleverd. Die was erg blij met de leuke, aparte inhoud.
Gert-Jan
De bestelde artikelen werden binnen enkele dagen bezorgd en de geleverde producten voldeden aan onze verwachting. De persoonlijke groet op de factuur is een lief gebaar. Zal zeker bij hen blijven bestellen.
C Jacobs
Overzichtelijk website , makkelijk bestellen , goede communicatie, snelle levering. Top ga zo door .
Sandra Janssen-Dessart
Het ziet er allemaal heel verzorgd en lekker uit. Wij hebben dit pakket gekocht als kado voor iemand die al jaren in Spanje woont en zijn heel benieuwd naar zijn reactie.
Ad Den Breejen
Het handgeschreven briefje wordt gewaardeerd. Het is heerlijke stroop. De bezorging verloopt vlot.
Rob Hoes
goed product en snelle, vriendelijke service
Hansen
Prettig, snel en attent persoonlijk bericht!
Esther
Snelle levering. Keurig verzorgd.
V
Top producten en snelle levering
Irene Damen v Barreveld
Super snelle levering, een heel lekker kadootje erbij.
Super gewoon. -
Sabine
Leuke cadeautjes,voor een mooie prijs
Truus van Thoor
Proficiat! Goede service